Friday, March 11, 2011

MUST WATCH!!! When students are so creative... :)

Ok, baiklah, I memang budak UTP, tapi walaupun UTP ni cantik (bangge?? memang cantik pun) tapi sebab UTP ni jauh kat nun Tronoh kat Perak tu, jadinya, UTP ni tak la seglamour universiti universiti yang terletak kat KL.. Kalau tengok kat TV pun, bile nak mintak academician punye view.. selalunyer yang diinterview, academician from UM, UIA.. dan sewaktu dengannya..

but whatever it is I bangger jadi ex budak UTP.. so kesimpulannyer, kiterang tak glamer kan.. so bile ade satu satu topik cerite pasal UTP, sibuk la i nak tau jugak.. ye la sekala sekala orang bercakap kan.. ni tetibe ade satu video yang dibuat oleh budak UTP...

ok, serious kelakar......... tak tahan I gelak gelak.. adoii maa, adik adik akak ni semua ni dah habis buat assignment kot sampai banyak benor mase buat bende kreatif ni...




Actually banyak lagi version nya.. tapi ni laa yang buat I senyum sorang sorang.. 





   

4 comments:

Wansteddy Tales said...

kekekeke adoi... kreatif betul! dua tiga kali wan tersedak2 gelak. cam biasa layan blog kwn2 time makan. pagi ni xpasal2 gelak sengsorg.

Mama Zharfan said...

oo u grad UTP rupanya hehe
adik i dulu2 ada ex-gf kat UTP tu--sanggup pinjam keta i -dia drive sorang2 dari KL ke UTP nak pegi jumpa her gf--last2 tak jd, budak tu org melaka :p

ujie said...

hehehe..sgt kreatif la mira..aku pn bangga jd one of x UTPians...tp kan, saper kater utp x glamer..di kalangan pelajar2 n cikgu2 MRSM, UTP sgt glamer, dpt msk UTP sgt membanggakan n pelajar itu sgt hebat cos one of SPC Programs (Skim Pelajar Cemerlang) di buat kt UTP kerjasama ngan MARA..:).rindu nk pegi jenguk UTP

Em's Family said...

wan: kelakar kan.. lepas tu kene pulak tu dengan intonasi ape bagai.. memang tak de keje betul b udak2 ni

suzz: haaa sape tu.. let me think let me think hahaa (macam la budak utp ade 10 orangje ) :D anyway, cerite lame pun kan..

ujie: is it.. mungkin sebab aku dah tak connect dngan budak sekolah kot, sebab tu aku tak tau .. :D

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez