Thursday, March 31, 2011

MUST SEE: My husband's khat artwork!!

Ok, baiklah I am so damn busy.. ok tak de lah busy sangat macam dulu.. but now I am seriously having a hard time to finish my entry for MAS Traveller.. Mood tak dak.. so kejap buat, lepas tu buat bende lain, lepas tu bile dah start buat, suke sangat buat bende lain.. still have a long way to do..huhu..

and thousand apologizes that I had not left my "thumb print" at ur blog.. Honestly I did, but aaa I macam ade glue kat tangan ni tak kasik i hantar komen.. heheh actually, tak terdaya . ade ke ayat macam tu... 

Ok, some of you may aware that my husband loves to change his hobbies.. dan setiap kali hobi2 itulah dia akan pulun bantai buat sehabis baik.. dan tidak lupe juga, setiap kali hobi yang ada, semua barang dia nak beli.. so can you imagine, rumah i ni PENUH dengan barang-barang laki i dari I.. barang I sikit jer ok.. 

So, sekarang ni, laki i tengah ade angin kus kus buat khat... tapi kan.. tapi kan.. CANTIK... malas nak puji dia.. hehehe tapi err sebab memang betul.. If you are wondering, whether he accepts orders.. err.. ade kot... :) ape pun.. mari jenguk hasil2 nyer ok...





actually banyak lagi... tapi yang ni fresh from the oven....





   



14 comments:

Mama Zharfan said...

impressive ni..boleh jual :)

AyuArjuna BiGoshh said...

siyesss cantekkk..jual lah mira....

ChentaHati said...

sgttttt cantikkkk!!! mcm pro jek...

samah said...

tabik spring 5 juta kali

Ummi Dania Yasmine said...

masya allah...cantiknyer mira....hehehe silap2 hb i angkat 1 nih....

ashra said...

cantikla miera..
wat la biz/le jual..nak gak beli.hehe

ana-kirana said...

ada bakat la dia mira....support jer dia hehe...macam nk tempah jer satu ..nak frame letak kat pintu masuk rumah ...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

cantikla boleh framekan gantung kat dinding

mummysyafie said...

cantik hasil kerja dier mira..ada bakat la..

mama_umar_maryam said...

fuhhh..terigt dulu mase skolah agama ade klas khat nih, selalu kene marah dgn ustazah,hahahaha

Jojoe, as you know her. said...

thumbs up!!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Naz said...

wah.. bleh utk dijual..

Em's Family said...

Thanks everyone.. tapi laki i ni dia tak komen ape pun, so i rase, dia tak bace lagi kot entry ni :)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez