Tuesday, March 29, 2011

I am currently

on my way to prepare a blog entry for MAStraveller.com... To that, I leave you with my video entry.. apologize for the watermark yaa.. can't help it...






   

7 comments:

Mama Zharfan said...

babe, bkn ada time limite ker utk video tu..tp me tak baca betul2 pun t&c nyer, ari tu baca sepintas lalu ajer..terasa nak join gak, tgh dok pikir ni..

Em's Family said...

dia ade letak one minute.. but this video ni pun its actually optional.. i tengok sape2 yang letak, tak de pulak betul2 satu minit.. so, just try laa, nak buat edit jadi i minute macam malas pulak :D..

Mama Zharfan said...

ic :) me baru perasan due date nya sampai 15 april kan..

me tak tau nak buat entry psl holiday me yg mana--london mcm dh biasa kan, or disneyland paris pun mcm tak berapa menarik sbb agak common..kalau buat psl manchester holiday menarik tak? what do u think?

Em's Family said...

ha ah, i think baru je tukar tu to 15 april... sempat la u balik :D.. hmm yerp, jangan buat london, sebab dah too biase for malaysia.. actually boleh jer u buat pasal disneyland paris.. but put it in other way round.. tulis ape yang u nampak, capture ur children happiness, other people reaction...

manchester pun ok jugak.. it would be better, i rase lah kalau destination tu tempat yang dicapai oleh MAS..

sayahappyslalu said...

wah rajin giler.. good luck kak, semoga saya dengar kejayaan seterusnya.. :)

Em's Family said...

thanks.. tengah gigih ni,..

mama_umar_maryam said...

wahh, suke giler dgr conversation mira & mz,hehehe, all d best yah!

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez