Monday, March 21, 2011

Hadiah birthday: 3 days 2 nights at...



Istana Hotel Kuala Lumpur...

courtesy from my SIL.. apa orang kate, pucuk dicita ulam mendatang.. to be honest, this is the first time, i tido hotel dekat KL ni untuk cuti..

KL tak KL, packing nyer pun satu hal jugak kan untuk kite kite isteri mithali :D

Orang yang paling laa suke tido hotel, tak lain tak  bukan adalah Emir, anyway, budak-budak pun tahu cuti tu best kan, tak kire la KL ke  atau hotel sebelah rumah.. to me, the important part is to spend quality time with family..

bile sampai hotel, harus lah ambik gambar bilik dulu kan.. dan maafkan kerana ade dua model yang I dah tak mampu nak bayar yang dah tak kuasa nak mengalihkan diri dari mengosongkan lensa kamera ni..


Paling i suke bilik air dia :).. sebab besar!! Emir seperti yang dijangka, berejam jam (tak de laa berjam jam kan) tapi lameee laa mandi dalam ni.. lepas dalam bath tub, tukar nyer kat shower room..


Itu je lah kot yang menarik, sebab yang lain I just rated boleh laa.. not that Istana that Im expecting.. Even the swimming pool pun, gah lagi swimming pool kat kondo rumah I.. Tu je lah tempat budak, even play room ape pun tak dak..


So layan je lah, cume mase second day dekat hotel, we had to rush back to Malacca because my hub's uncle passed away. Alfatihah..

Since cume ade swimmig pool je untuk budak2 main kat sini, itu je lah yang Emir lenjan kan pun.. sampai matahari tak de mak dia kasik can untuk mandi-mandi..


tengok je la yer aksi-aksi Emir mandi ni.. i uploaded just for my collections :)





Mahu tak happy sebab satu pool tu dia sorang je.. tak dak budak langsung..


dan lagi ... aksi lompat yang paling I suke...


Semua gambar adalah diambil oleh Puan Amira memandangkan laki saya sudah ade hobi baru....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Ininlah hobi baru nyer.. buat tulisan khat.. nanti nanti I update hasil keje laki i...





   

10 comments:

mama tisya said...

mmg best kalo dpt tdo hotel..hotel istaan tu dkt bangat ngan my opis

Em's Family said...

nak makan pun senang kan.. tapi macam mane pun, mamak jugak laa yang i jumpe :D

Mama Zharfan said...

hehe besh tido kat hotel :)
comel pic emir lompat2 tu :)

Em's Family said...

actually i pun suke tido kat hotel.. tak yah risau ape2 cume kalau hotel tak de internet, masak jugak la

maszmadi said...

sonotnyer main lompat2 sensorang kat pool tu kan.....

hm, hobi baru yang menarik.. kongsi la yerk..

mama_umar_maryam said...

1. beshnye adiah bday die..
2. cantek gler khat tu..pehh..sungguh seni..

3. njoy btol emir ye dok konker pool,hahaha

ashra said...

hehe.mira,usahkan emir,kita ni pun pe'el suka dgn hotel.sbb cantik kan.keke.besnye,dapat hadiah beday tu..

btw,lawanya khat tu.hubby mira wat hobi je eh?tak jual ke?kot2 berkenan.nak beli lah..tau je laa..kalu kedai lukisan,mahaaalllnye tak agak2..hehe

AyuArjuna BiGoshh said...

syiokkk hadiah dr sil lak tu :)

BabyBooned said...

tulisan khat is his new hobby??!! cool!

i pernah stay kat istana a few yrs ago and like u, i wasnt very much impressed sebab the name gave me high expectation le.. hehe

Ummi Dania Yasmine said...

tulisan khat tu for sale ke? cantik...

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez