Tuesday, February 22, 2011

Hadiah...

Baiklah, semenjak dua menjak ni, Mira memang ade satu kegilaan lain pulak.. masuk Facebook contest.. memang giler.. seronok pulak tu.. nak nak bile ade geng yang kaki contest yang menyebar-nyebarkan contest.. lagi lah ligat kan..

Alhamdulillah, few ade yang dah mengena, tapi hadiah tak sampai lagi.. selagi hadiah tak sampai, tak mo lah update kan.. ok, setakat ni Mira dah terima hadiah dari...

 Consolation prize from Astrolife for CNN Contest.. A folder and the multipurpose pen.. I love the pen..

and this is from another active comper - Wansteddy a story book and a bunny .. Ponat den story mory dengan Emir :D Thanks ya


and this is from Lela Layla, murah hati dia, semua yang masuk contest dia dapat hadiah.. suke :) Entry: http://jomjoincontest.blogspot.com/2011/01/memorable-anniversary-contest-by-lelord.html Do you guys know , I memang gile magnet... :) nak nak kalau ade cop nama tempat tu..





   

7 comments:

Wansteddy Tales said...

penuh smgt waja kdg2 tu kerana contest je hahaha.. wan join sbb nk hilangkan stress. lama2 jd kemaruk. adeh... Tahniah Mira! Bertuah sangat menang contest & LD :D

Mama Zharfan said...

tak kisah kat mana2 pun asalkan dpt join contest :p
geng hardcore comper memang gini lah hhehhe

mama_umar_maryam said...

zt mmg xterdapat la nk folo mcm mira & geng2 comper lain..join ikut mood ketika itu,hehe

ira said...

mira!
am doing a giveaway as well..care to join?

idoublera.com/blog

Miza Yusof said...

tahniah kak mira :)

Mommy Lyna said...

mira jom la join contest along plak. mana tau bawak balik iPad hehehe.

Em's Family said...

Kak Didik: Sure!!!!

Miza: Thanks

Along: Sure sure!! nanti mira main contest

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez