Tuesday, February 08, 2011

The first win in February... second in 2011 for blogging contest.. and Nestle contest :)

Seriously I memang dah agak slow main blogging contest, semua nya gara-gara ade satu ni, contest dia based on creativity.. kite punye lah spend bukan main lame godek godek blog dia.. alhamdulillah menang.. tapi lepas tu SENYAP!!! actually banyak jugak kene either result tak umum langsung or etc, tapi i tak berapa kisah sangat, ni sebab i dah gunekan seluruh tenaga nak buat contest dia, bile menang senyap.. aiyaa.. adalah sedikit kemalasan... even, some of you  may know, my MALAYSIA Giveaway pun dah agak slow untuk diupdate.. huhu.. 

Tetibe hari ni, Wan - bagi shout kate I menang.. memule confuse, bile kalaaa lah pulak i masuk contest Wan ni, sebab lame jugak la i tak berape main contest.. lepas tu rupenyer ada lucky draw.. bukan senang ok I menang lucky lucky draw ni.. actually jarang.. my luck is not as good as Mama Zharfan, Cutemum, Anje, Miza and Nana.. Nama depaa ni rajin lah jugak naik kan :) Rezeki...

Actually Wan ni is a designer, cantik cantik design dia.. nak umumkan pemenang pun, sempat lagi ade badge cun ni....


Alhamdulillah I dapat buku cerita bertajuk The Runaway Bunny beserta dolly bunny .. Thanks yer..

hari ni pulak, check surat, selalunyer Emir yang akan ambil surat, sekali dia kate "Ibu got big letter inside" tengok surat dari Nestle, harus terus bukak.. sekali rupe-rupenyer macam Ayu (rezeki pada Ayu jugak), lucky winner untuk Snap & Win Facebook Contest... 


Alhamdulillah dapat RM10 voucher from Jusco and Pillow / Blanket 2 in 1.. Boleh lah menambah koleksi Jusco vouchers yang menang dari contest.. Jusco vouchers best sebab I rasa tak ade expiry date... 

Syukur...




   

12 comments:

Mama Zharfan said...

congrats yer mira ;) me jrg menang kalau lucky draw based ;P

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah, ala malu plak kita ni bukan selalu menang pun...kadang2 je...hope after this mira leh menang banyak lagik k

Ms J said...

eh....bukan ade tulis validity ke mira kt vocher jusco tu???..ke validity tu die chop utk org yg redeem2 vocher je?ehehe

Mommy Lyna said...

mira jom menang iPad in my blog contest :D

AyuArjuna BiGoshh said...

huhu da' bomb :)..alhamdulilah rezeki di awal feb

Wansteddy Tales said...

saya tingin nak borak pnjg dgn mira, k.suziey & k.ayu psl contest. nak2 contest libatkn blog. tp blm berkesempatan. ble2 free leh la kita wat gathering dgn diskusi pasal 'Contest' hahaha... Tahniah Mira!

Ibu Emir said...

Suzi: selalu menang jugak tu :)

Anje: u pun same, selalu jugak name naik :D

Ms J: ade ke? i belek2 voucher tak de pulak, kalau ade pengsan!! sebab banyak i simpan voucher Jusco..

Ayu: Rezeki untuk orang yang memerlukan rezeki ni :)

Wan: insyaAllah one fine day, Kak Ayu tu memang a great comper.. seronok tengok hadiah yang dia dpaat, should learn a lot from her..

mama_umar_maryam said...

hehe mira, buat je entri kasik hint sket kt organizer tuh..hmm..effort kite tu mcm sia2 & x dihargai je kan..

Mummy Moon said...

A good start for the month!

Miza Yusof said...

tahniah kak mira :)

shu said...

nice one (or more) mira ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah..ila pun dah diserang penyakit .. dah lama tak masuk contest kat blog.. kena makan ubat lebih sikit kot...hehe

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez