Monday, February 07, 2011

Baskin Robbins - What's Your Love Confession?

Selamat hari Isnin? U all mengalami Birunyer Isnin? 

I pulak, penat, mane tak penat, dalam kerete 7 jam dari Melaka semalam.. nak kate tak jam, memang jam, Encik Suami pergi pusing jalan sane sini, dari Melaka lalu Kuala Pilah, sangkut dekat on the way nak ke Ulu Bendol dalam satu jam, sebelum i call my brother in law tanye alternatif jalan.. lepas tu lalu pulak Seri Menanti lepas tu baru masuk Lekas. Paling tak best, my SIL yang lalu highway biase, bertolak dua jam lambat, siap singgah rumah orang lagi, sampai rumah dulu pada kiterang. ish ish ish.. anyway, tak pe takpe, Emir pun cool je.. I pun first time nampak ba*bi hutan melintas hehe

Tajuk Baskin Robbins.. contest dari Baskin Robbins, tarikh tutup 14 Feb, contest nyer, kene buat sekreatif mungkin macam mane nak tunjuk - What's your love confession.. lepas tu kalau nak tambah peluang menang, kene sebut Happy Ice Cream Cake to You.. hadiahnyer cun melecun, supply of Baskin Robbins for One year.. kalau sape dapat.. al gemuk al bahagia lah di tahun arnab ni .. for more information boleh ke http...://pink31.com.my/whats-your-love-confession

So, I ni dengan gigihnye pun buat. but haiyaa... tell you dah la tak pandai, nak gune ape pun tarak tau..so nak mulakan buat video, mau laa kene belajar dulu tanye Mr. Google. so kire video I ni sangat sangat lah amatur nyer.. But anyway, sekurang-kurangnya I dah buat the best for this video...


Lame ok I buat bende ni, bukan sehari, mahupun dua hari tapi tiga hari .. lepas tu dia bagi maximum 1 minit je.. idea dalam kepala ni pulak melimpah limpah, tapi tak cukup mase... and finally, this is the best, i can produce..

Paling best, hadiah ni of course ade kategori for the most LIKES video, tapi untuk dapat the Grand Prize.. it is based on the most creative from the panel of judges.. sebab tu I semangat sikit susah payah godek godek internet ape nak buatt.. kalau tak.. sungguh laa tak mampu nak lawan Vote vote ni..

Anyway, you are most welcome to vote for me kalau you all rase video i best ok :) mule mule kene

LIKE Baskin Robbins's Facebook


Terima kasih ya..




   

7 comments:

Mama Zharfan said...

good luk yer mira :)
me dh like guna fb me+hubby gak :)

ana-kirana said...

mira..btolak kul brp smlm?
kami balik 1.30 dari merlimau...ikut jalan lama..sbb tgk kat tol ayer keroh panjang gila..

pastu masuk balik tol pedas sbb tgk cam tak jem..rupa2nya...lepas ja tol..jem gilaaaaa

asben cilok2 lane kiri gak hehehe.

ana-kirana said...

eh ..nk ckp..emir sportingnya

good luck!

Em's Family said...

suzie: thanks yer.. :D appreciate sangat..

Ana: mira bertolak pukul 3.30 tapi campur tolak berenti macam2 tempat, kire ade kot dalam sejam.. sampai rumah pukul 10.30 mlm.. boleh pergi kelantan terus patut nyer.. hhuhu.. emran sikit lagi nak suruh tido dekat kuala pilah, sebab tak larat, bawak manual

Nini D.. said...

ok....no problem punyer

Em's Family said...

Nini: thanks yer... :D

mama_umar_maryam said...

all d best mira! will vote of cos ;)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez