Friday, January 07, 2011

The Result!!

Finally I decided to use the traditional approach to select the lucky draw winners!! But haiyoo, to me it seriously troublesome laa..





   

But hey, bukan kah anak teruna saya sudah berumur 5 tahun dan memegang gunting adalah satu perkara yang sangat membanggakan bagi budak lelaki berumur 5 tahun??Bile cakap saje "Emir I need your help to cut something"

Maka, di kala sang teruna muda sedang kusyuk bermain Lego nya.. terus saje berhenti dan

"Ok, where is the scissors?"

Jadilah bermulah satu episod ibu dan anak. Sebelum itu, maaf, kualiti gambar adalah seperti biase tidak memuaskan.. saya hanya menggunakan telefon kegemaran saya saje..

Ye, ade tiga kertas dengan jumlah peserta sebanyak 73 orang!!! terharu jugak sebab hadiah saya tidaklah seberapa..


Tahap kesabaran Emir adalah memuaskan, walaupun mengantuk-ngantuk nunggu dia gunting, tapi hasilnya sangat menarik. ada yang sama besar, ada yang terpotong sane, terpotong sini.. janji mak dia adalah hanya seorang pemerhati... Tapi.. sebenarnya.. dua kertas saje yang Emir tolong, lepas tu dia bosan....

Lepas dah gunting, adalah acara melipat lipat kertas....

Dan akhirnya dengan memakai topi Handy Manny, cabutan Undi pun dilakukan...

Tapi sungguh susah laa ini budak mahu ambil gambar diam diam, semua gambar adalah goyang goyang gerudi.. Ni cabutan pertama yang Emir buat untuk tempat ketiga.. Nampak ke?? Tak nampak kan... jadi sila baca lagi di bawah...

Jadi, I biar saje dia ambil satu satu sebanyak empat kali sambil sempat tangkap aksi Emir yang dah start bosan dengan arahan arahan Ibu...


JADI... BAIKLAH... INILAH KEPUTUSAN NYA!!!!

Puan Ana, cabutan bertuah anda adalah tidak ada kene mengene dengan deal deal kejam suami saya bersama anda ya.. haha. sabor je lah haha.. Baiklah tuan tuan dan puan puan sekalian. Puan Ana ini ada satu bilik di Tiara Beach Resort yang boleh disewa dengan harga yang sangat sangat sangat sangat berpatutan!!!! Sile contact Ana ya untuk maklumat lanjut!!!

Tempat ketiga seterusnya adalah empunya strawberry yang bernama Lynn.. tak tahu lagi datang dari spesis mane :)

Tempat kedua adalah Amar Amirah.. Wah adik ni sudah dua kali menang akak punye contest yer.. Mungkin sebab nama kita sama, Amira.. ade ONG gitu yaa!! :)

Dan Nana, antara penggiat penggiat pemain contest yang sangat tegar.. Berbaloi kan kan kan...

APALAGI, Email me at mummymer@gmail.com!!! Yang lain, terima kasih kerana menyertai ya, insyaAllah ade rezeki I buat lagi...

16 comments:

Mama Zharfan said...

congrats to all esp nana!

Nini D.. said...

tahniah!!!!

Nini D.. said...

oppsss....lupa pulak...

akak kene tag.. http://sparklemaneh.blogspot.com/2011/01/dapat-rm100-dengan-bergambar-dgn-hadiah.html

Lelord said...

tahniah semua

ashra said...

comelnye emir..hehe.tolong mamanya cabut undi eh..hehe

Nana said...

weee tq2...
saya dah email
alhamdulillah rezeki ari jumaat

ana-kirana said...

yeayyyyy!! dapat gak cabutan...sapa cabut tu..emir ek heheheh

mmg gigih la mira buat manual ni hihi

hahha ..pasal tiara..boleh jer nak deal..emran tawar kaw2 punya..

t.kasih tlg promote..n terima kasih kerana 'tercabut' nama saya

Iryani Noor said...

rajin anak teruna ko =p...
anway congratss to all winners =p...

SyUhAdA said...

thniah kpd yg menang..~

AyuArjuna BiGoshh said...

grats the luckiest :)

Miza Yusof said...

tahniah kepada semua pemenang :)

mama_umar_maryam said...

wahh,tahniah nana,manyak ongg laaa

Ummi Dania Yasmine said...

amboihhh cutenyer 'handy manny' mira ni...hehe

ujie said...

congrates to all da winners...:)
Amir sgt rajin nolong ibu nya..

BabyBooned said...

hahahha kelakar betol anak teruna ni

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah tahniah pada yang menang, bagus la emir tolong ibu guntingkan ek...betul2 support ibu nya ni

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez