Sunday, January 23, 2011

A Magnolia Sherbet A Day, The Three Generations Having A Good Day












































   

11 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

wow, wow and wow....mine tak buat lagi sudah 2 minggu sherbet dalam peti ais camne tu huhu

AyuArjuna BiGoshh said...

wow, wow and wow....mine tak buat lagi sudah 2 minggu sherbet dalam peti ais camne tu huhu

Mama Zharfan said...

as usual, very creative work Mira. i like :) good luck yer!!

Mama Zharfan said...

too bad i'm too far-away to join :p

Em's Family said...

Ayu: kalau u ade mase buat hari ni Ayu.. at least boleh dapat draw untuk creative post.. next week dah tak de dah..

Suzie: kali ni idea tak berkembang sangat la Suzie.. im not well :( nevermind, lagi 3 bulan je lagi you dah boleh join segala mala contest dekat Malaysia ni..

BabyBooned said...

hahahahhaah bagus mira, bagusss

Ummi Dania Yasmine said...

bestnyer citer u...

kemma said...

entry yg comeiii..gud luck:)

ujie said...

nice entry and very good bonding too..gud luck mira..:)

Em's Family said...

Thanks everyone :)

Wansteddy Tales said...

Percaya tak ini kali ketiga wan masuk dan akhirnya berjaya khatam entry ni. 1st sebab kejar masa kejar kerja. pending baca. 2nd server down "..." sngt sakit hati. 3rd barulah berjaya khatam dengan jayanya. wan baca pun rasa terhibur. bnyk info yg wan sendiri tak terfikir nk karang. macam biasa. entry Mira sentiasa bernas dgn idea lain dr yg lain. good luck ya Mira. wan terlepas draw utk kreatif slogan tu huhu...

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez