Monday, January 24, 2011

Ber-Mambo with the beauty Lisa Surihani...

Credit picture to Ayu

First of all, zillion thanks to Ayu for the invitation a day before. I was indeed touched when she searched "all over the world" to find my mobile no.. 

The event was held at Celebrity Fitness @ Bangsar Village at 10 am.. but yours truly arrived there at 11 am.. huhu, minta maaf banyak banyak kepada rakan mambo i.. Puan Ezna yang terpakse tunggu I. Ampun lagi sekali.. 

Around 30 "dancers" were invited occupying the second floor of the Celebrity Fitness and the best part, most of us were ladies but I guess only 3 of us mak mak budak hehe :) -yang lain semua I tengok muda belia.. :d

Credit picture to: Ezna

Even though I have known Lisa for quite sometimes, but each time I saw this lady, mulut I sentiasa tak henti henti puji cipataan Allah ni.. cantikk la sangat.. but I guess, she is even more beauty without makeup..

Credit picture to: Ezna

There you go.. even though I just joined for less than an hour, but mann... i tell you, enough to make me sweat haha (ker I tak cukup stamina) and it is even more fun to dance along with your friend. My partner, Ezna is a good dancer so, kesian dia kene ikut rentak i kan.. :)


3 of us with my new friend - Ruha.. pun gile contest jugak ni... 

With the instructor, Azura..  ini badan lentik punyer... 


My first picture with Lisa Surihani... can you see she is half of me hehehe :)

Credit picture to Ayu

 But aaaa, the food aaaa.. against the purpose of live in healthier way.. :) semuanya menambahkan berat badan.. but  haiyaa.. my fave food was also there -- sotong goreng tepung :d 


 Credit picture to: Ezna 

 and yours truly, dah la datang lambat kan.. lepas tu tanpa sempat nak mengelak.. mase ni baru je Ayu cakap, kene lari ni, kalau tak kene interview, tak habis cakap, terus depa ni datang kat I, i tak sempat nak lari-lari.. dunno la masuk TV ape, Remaja TV3 kot.. :) just let me know okeh kalau nampak I..


Rupenyer depa bagi amik gambar sorang-sorang dengan Lisa.. :) the more the merrier kan.. at the end of the event, we received a goodie bag from Garnier.. 


Inilah barang-barangnyer.. 

Overall, of course I had fun, nak nak tak ramai, nak nak dengan Lisa.. plus, lepak-lepak dengan geng-geng alam siber ni memang best.. as if we have known each other for years..!! I hope we do have other gatherings like this in future.. tunggu Puan Suzie balik pulak..





   

12 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

yeay jom salsa....kan kan kan tak puas lah borak2 hari tu...next month erkkk kat mv..nanti kita set ngan ezz dan yang lain2 mana nak join :)

Sidratul Muntaha said...

ehehehe..
sgt seronok yer jumpa lisa
siap masuk kamera lagi!!

Em's Family said...

Ayu: insyaAllah... tapi tak jadi tengok i punye keje lagu mane pulak bz nyer :D

Sidratul: seronok!! kamera tu tak seronok.. haha sebab tak ready :d

Mama Zharfan said...

tak sbr me nak jumpa geng2 comper ni :)

Em's Family said...

Suzie: insyaallah.. :)

mama_umar_maryam said...

wah,such a gr8 eventlah! dahla x ramai,blh mesra2 dgn lisa cantek tuh,huhu

|| A r a W a n i || said...

bestnyaaa!!!
jumpa lisa..

Sumijelly said...

wa...lisa... jeles tgk dpt bergmbr ngan lisa...hehehe



Sumijelly.com

Wansteddy Tales said...

owh.. tingin nak nk beronggeng sama. tp haritu terpaksa tolak jemputan k.ayu sbb anak wan xsihat :( kalau x, boleh jumpa geng2 blogger semua :D

BUNGA said...

bestnya dpt beramah mesra dgn lisa.. saya suka tgok muka dia.. cantik :)

nelly said...

lisa memang cantik !
hehehe

da vote ..
=)

Misharis said...

looks fun lah.. i'm new.. boleh tak i join u all punya fitness.. mambo/salsa... i like all the ladies class.. boleh tak siapa2 sini email i mana nak join u all punya class..

mish.aris6@gmail.com

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez