Monday, January 17, 2011

[[sticky post]] Appreciate your VOTE for FRISO Contest...

Salam semua.. 

Satu bende yang saya kurang berminat untuk main contest ni adalah meraih undi.. walaupun agak kurus untuk masuk ke pusingan seterusnya.. sekarang vote paling tinggi pun dah seribu lebih, i ni baru lah 100 lebih.. tapi since i dah berusaha nak menempatkan diri dalam top 11.. so might as well, i tried all out.. 

Jadi di kesempatan ini, i memang nak mintak sangat semua semua semua pembaca, silent reader, kawan-kawan jauh dan dekat, sedara mara jauh dan dekat.. nak minta tolong semua semua semua VOTE kan untuk saya dan Emir. Mule-mule I just need 200 hundreds votes, tapi sekarang tak boleh, sekurang-kurangnyer kene 400 Votes.. I dunno how Im going to do it.. but I will try my best.. 

Ok ini cara-cara dia...

1. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/ , then click ALLOW

2. Click VOTE NOW


3. Mule-mule dia akan land kat this page.. tapi you all kene pergi dekat FLAUNT YOUR MOMENT.. (as shown in the picture)


 4. Lepas tu kene cari nama I, WAN FAZIATUL AMIRA.. at the moment at Page 5


5. Kalau bukan dekat Page 5.. you all kene cari macam I tunjuk dalam picture ni...


6. Bile dah jumpe nama I, then boleh click VOTE NOW

7. You can VOTE for every 24 hours, jadinyer sangat appreciate kalau you all dapat VOTE everyday sampai 28 February 2011 huhu.. One vote can make a BIG different for me.. 


TERIMA KASIH YER....!!!!

p/s ada blogger yang buat contest untuk raih undi.. tapi I insyaAllah, kalau dapat masuk top 11, InsyaAllah I akan buat contest... 





   

7 comments:

Nini D.. said...

saya udah vote akak & Emir!!

Em's Family said...

Thanks Nini.. appreciate it :)

mama_umar_maryam said...

okeh, will vote 4 both of u!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ok mira nanti i vote untuk you ye

This is .... said...

kak mira dah dapat ke hadiah utk sayahappyslalu giveaway?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

da vote no 171..baru je tadi

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

dah vote...nanti vote kitaq plak k

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez