Tuesday, December 28, 2010

Thank you Pizza Hut and Nuffnang...

I have a very bad sore throat, and still not yet recover from my fever. and yaa.. for the first time ever, the doctor gave me two days MC. The Dr said I have bronchitis + asthma. Yes, I do have asthma but as far as I could remember, the last time I had asthma was during my childhood.

Good rest. But doesn't hinder me to update this space.. Blogging tak stress rite :) thats the beauty..

Enough said, last Friday, Mr. Husband went to Nuffnang's office to collect the Pizza Hut's cheque. Even though Mr. Husband doesn't care about his Nuffnang's earning but he has visited the office twice already (semuanya on behalf of me) hehe.. maybe next time kan Nuffnang... 


and tadaa.. bagai dicita ulam mendatang..you know the more you win, the more you become addicted to participate in a contest... tak caye boleh lah tanye kepada mereka mereka yang menang contest.. regardless either blog contest or wateva contest.. 


and to share this happiness.. orang kate rezeki kalau kongsi sikit2 berkat kan.. ok, I would love to contribute a total of RM60 to four lucky readers.. 

First winner: RM30
Second winner: RM20
2 x Third winner: RM10

Sorry yer the amount tak banyak.. This RM2,000 means a lot to me since I dont get any extra bonus this year :(.. Since the amount is small, kenelah senang kan.. all you have to do is to drop a comment (ape-ape pun boleh) in this blog entry.. That's all!!

Not sure whether I will use Random Generator or etc.. but wateva it is.. it is all based on your luck ya..

This mini giveaway runs until this Sunday 2 Jan 11 @ 3pm..




92 comments:

aMyErInAiMiE said...

wow!! congratsss~~

menang brape2 pun asalkan bile dh menang skali trus smgt nk join contest2 lain! hehe

ape2 pun tahniah ye sis! n im interested nk join LD ni. tq!

Miza Yusof said...

wow! tahniah kak mira :)
bestnyaaa :)

Miza Yusof said...

sharing is caring. hadiah tu lumayan lah kak mira. walaupun nilai 30 20 dan 10 yang kak mira nak hadiahkan tu tak banyak, tapi sangat-sangat bermakna tau. bukan senang nak dapat duit tu. teruja tengok cek tu :)

Tahniah kak mira :) semoga makin murah rezeki kak mira sekeluarga :)

Em's Family said...

aMyErInAiMiE: kan :) macam tergile2 nak main contest :D

Miza: yeah, itu je lah kak mira mampu nak bagi at this moment.. kak mira punye aim, just nak kongsi sikit hadiah kak mira ni with other bloggers as well as my family.. tu jer

Amar Amirah said...

luckynye akak :)
Alhamdulillah. semoga terus dilimpahi rezeki. Aminnn.

Ms and Mr Red Ribbon said...

Waaa, tahniah kak...
Very kind of you nak share kebahagiaan ngan we all :)
Hope saya pon ada luck...

And moga akak ngan family makin murah rezeki :)

misz h0neyz said...

waaa....
banyaknyer dpt...
c0ngratz!
m0ga dimurahkan rezeki lg...
;)

AROL DSHW said...

Whoa! Seronoknya. Tahniah! :)
Berapa nilainya, banyak atau sedikit, tidak penting. Yang penting, kita ikhlas untuk berkongsi kegembiraan dengan orang lain. Insyallah, Allah akan murahkan lagi rezeki Em's Family. Biar sedikit, daripada takde langsung kan? Hehe. :D

kemma said...

congrats..smoga menang lebih banyak lagi..nak join gak LD ni..

MisS NadRAH said...

WOW..tahniah sis...=D
sy mencube nasib...

nur said...

Tahniah.. Rezeki yang dikongsikongsi akan bertambah kan..
ALL IN ONE
dah silap komen tadi.. hehe

Mama Zharfan said...

yeszaa..the more we win, the more we wanna win..hoyehh!!! congrats babe!! RM2K is a lottt of cash tu!!! me tumpang hepi and jeles gak :p sbb me dh lama tak menang cash ribu raban ni:)

moga2 2011 memberi lebih rezeki utk kita semua--avid compers like u & me :) Amiin

me tak sbr nak join contest-montest kat msia esp magazine contest + consumer contest :)and me tak sbr gak nak jumpa u in person :) me beli FM utk u ok tak--tak mampu babe nak beli brg mahal2 :P
sorry me membebel panjang plak :)

waveX said...

tahniah2..banyak tu 2 ribu..

kakngah said...

congrats beb!
ai sgt jelez hoccay!!~
pernah masuk nuff contest 2x jek.. xder luck :(

MommY & DaddY CooL said...

congrats beb!!!

best tue ..mulia sungguh hati share ngan rakan2 lain

nadiah said...

salam n tahniah sis,
banyak tu..terima kasih share ngan kwn..muga makin tambah rezeki..

cikanna said...

tahniah sis,terima kasih kongsi rezeki..best tu

imanmom said...

wah banyak nya dapat..nak kongsi2 lagi..
muga makin bertambah rezeki nanti..
tq share

Putri Cahaya a.k.a MiRa said...

wah bestnye..
:)
tahniah ye..

Zur@ZaRi said...

waaa....
rm2k tue=))
neway tahniah...
tuah badan betoi=))

jgn luper menabung tau!!

Mama Balqis said...

tahniah! moga cepat sembuh!....pasni me nk try contest yg hadiah lumayan pulak!mmg addict bila start join contest nih!

Aishah Megahasz said...

Salam, bestnya menang. Dah lama tak menang hadiah besar-besar :D.
2011 nak gigih balik masuk contest.

Cute MuM said...

bestnyer dapat cek RM2K.. tahniah.. setakat nie belum pernah join contest hadiah lumayan macamtue.. pasnie nak trylah.. mana tau ada rezeki macam sis..

ChentaHati said...

murah hatinya miraaaaa!!! tq lah coz sudi nak share2 ur winning prize dgn kami... semoga next time boleh menang lagi... good luck!

Mama_Fatin said...

tahniah... me tumpang heppi.. ni kene share tips nak menang contest nuffnang ni.. x penah lagi dapat pape dari nuffnang huhuhu

This is .... said...

seronoknya kak mira.. menang ribu-riban!

ana-kirana said...

rezki2...
mira rajin n kretip..kite ni malas sungguh nak masuk contest..nak masuk senang2 aja hehehe

ana-kirana said...

eh komen lagik..rm30 tu byk tu mira..leh beli tudung :) harap2 dpt cewahhhh

LisaVsKhusairi said...

wah..menang besar 2 dpt 2K..fuhh..bila la nk dpt kt sy jugak.....per2 pn tahniah..

AyuArjuna BiGoshh said...

amira- grats sekali lagi..anyway banyak atau sikit...I dah jadi pengomen ketiga puluh hohoho :)

Nini D.. said...

pergh!!...ramai giless dah komen...hahahaha

rezeki akak tu..kan kata taun ni xde bonus..Alhamdulillah...murah rezeki akak...teruskan usaha join mcm2 contest kak..idea akak selalunye melatop-latop..(i tau la coz always visit ur blog)...

mama_umar_maryam said...

u deserve the check1000x!!!
hahahaha

||imanja|| said...

Alhamdulillah rezeki anak!!!...congrats!

Nuffnang memang best!

Nurul Bahiah said...

Salam...wow!Alhamdulillah dpt rezeki tu...mmg patut share tu..hehehe...

Nurul Bahiah said...

Alhamdulillah rezeki anda sekeluarga ye...

Best nye!!

yantz-yeem said...

wahhhh bonus tuk end tis yr...tahniah!!!

hafizah_ismail said...

salam..tahniah ye menang RM2k tu!saya pn join contest tu tp xde rezeki la..huhu..xpela kan..next time boleh try lagi..hehe..n tq sebab bermurah hati nk share kemenangan tu..kecik2 pn xpe..janji ikhlas..:)

chen3 said...

wah2..tahniah sis... byk jugak tu RM2K...maklum la.sy ni student g..nilai byk tu dah cukup besar buat saya...rezeki akak murah kan...hehe... memang patut akak share hadiah tu kan..hehhee... mudah2an akak sekeluarga akan di murahkan rezeki lagi hendaknya.amin..:)

Syima Emi said...

hoyehhhh!!!
tahniah kak mira.. mmg entri pasal pizza hut tu best.. u deserve it.. semoga murah rezeki lagi.. hehehe..

Wansteddy Tales said...

alhamdulillah... moga cepat sembuh Mira dan mesti enjoy dgn cash tu :D sedikit token utk diri sdri coz berusaha dan berjaya menang :)

Lelord said...

whoaaa..congrats. Bestkan camtu, semoga sentiasa murah rezeki dan ceria selalu

Iryani Noor said...

yeahh congratss bebehhhh...
tu nama nyer rezeki beb....
moga ko dimurahkan rezeki selalu...

shera haifa said...

wahh itulah yang dinamakan rezeki..
macam mana skali pun kalau ia milik kita pasti kita akan dapatnya.'Tahniah yaa..

mama rifQy said...

congrate dearrrr!!

LyNn'Azlina said...

salam kak..rezeki besar tu kalo saya yg dapat...
tahniah yer kak...seronoknya...

Mardhiyyah Ridzuan said...

Waa!!!Tahniah kak!!!
Huk huk...Besnye kalau dapat.
Confirm tros dapat ganti laptop baru memandangkan yang lama dah rosak. Adoiii....

Shaa said...
This comment has been removed by the author.
Shaa said...

Salam..

wah tahniah Sis
best nyer kalau dapat....
tumpang seronok (^_^)

saddam said...

Guullpp... lama sungguh x bace blog post yg ade english... sebbek english yg agak senang nak phm hihihi :p
Tahniah ye, semoga dapat lebih keberkatan dengan perkongsian nie ye ;)

Nana said...

wow!! tahniah2..
moga2 murah rezeki lagi amin2

elise said...

waaa, tahniah dan tahniah!
muga makin murah rezeki~

..::SangRatoo::.. said...

salam ziarah..syukur dan tahniah buat mira sekeluarga..semoga diberkati Allah S.W.T. amin ;)

Ummi Dania Yasmine said...

wow...RM2,000 bagi i sangat lumayan :) Tahniah Mira!!!

ibuafiqahhuzaifah said...

Alhamdulillah n salam kenal..

semoga dimurahkan lagi rezeki kak mira sekeluarga...
pada saya byk dah tu RM2000..phewww!

... Ana... said...

Banyak tu!!!
tahniah yerk.semoga dimurahkan rezeki.
Amin

yangbaik said...

salam,
tahniah... rezeki tu, dah makan keluar duit, usaha sikit buat entry dapat duit lagi... then berbagi2 dengan guest lain... rezeki juga buat kami... yang bernasib baik la kan...

well done! semga terus berjaya

anin said...

wah tahniah kak!
oh ye,ritu akk ckp nk bg mail soalan2 tu tk dpt2 pn,,,bz ye

ujie said...

wow...RM2k...sgt byk..tahniah mira...ko mmg bertuah kalo bab2 contest ni...:)

Flora Fana said...

salam kak. alhamdulillah murah rezeki akak. bak kata pepatah
what you give, ull get more back.
semoga Allah murahkan rezeki akak sekeluargaa.amin ;)

apa yg akak cakap tu betul, untuk orang yang suka masuk contest, sekali die menang, die rasa bersemangat nak join contest :D

mummy alesya said...

tahniah...memang best perasaannya bila menang contest..wish to share ur luck jugak in 2011... :-)

therosputih said...

waaa...soo easy to participate woo...ini mcm, rugi kalu tak join kan...

dengan ini, rasminya den join yo akak...hehehe...

seblm blah, bace mantera sket....marang sekapu marang kapundeng...puh2la menang first prize....

ekekeke

Nieyoot :) said...

wah wah, mesti seronok kan bila cheque tuh ada kat tangan.
nway, congrats ye kak!

z.u.n.a.i.d.a said...

wah bestnyer! nti leh la share tips! mOga murah rezeki selalu;-)

zaikulim said...

salam dari zai

wow! congratulations mira:)
bestnyaaa:)

SyUhAdA said...

salam..

thniah akak..

rm2000 tu...bukan sikit..

mmg banyak...

fiezah91 said...

fuh! byk gila duit.. 2k

Mummy Moon said...

I want the cheque too, ahahhah!

Congrates to you!

DeLaiLa said...

Salam,

Congrats, sis~ Moga rezeki lebih muraaaaaaaaaaaah lg lepas nie...

tQ

-Delaila-

Ina said...

salam Mira..congrats yer...i read your pizza entry..it was sooooo creative..and yet again, it is time consuming....tetapi, bila menang semuanya berbaloi kan....

please do visit my blog yer...tq.

::Mamalyna:: said...

tahniah... moga murah rezeki... tangan yg menghulur lebih banyak pahalanya dari tangan yang menerima..

Cik Dya said...

wow sis ... RM2000.. that is a lot!!!Congrats.Rezeki Allah nak bagi kan?Beshnye......Baik hati akak nak share ngan blogger lain.Nak jugak sket..hehe..congrats again dear.Its true, bila dah menang satu contest mmg rasa addicted nak bercontest je.hehehe.same with me ^_^

Lulu caldina said...

Salam...
Syukurlah tu kak...rezeki..
Biar brp pun nilainya....
(apatah lagi rm2000....lumayan kan?)

Tahniah..
semoga 2011 ni membawa lebih rahmat, kebaikan dan rezeki buat kita semua...

Ummu umar said...

Wah..alhamduliLlah..seronoknya dpt 2k..moga Rezeki akak 2011 ini diberkati lagi.. Amin..

hqfizulhqkim said...

Selamat Menyambut Tahun Baru 2011 !!

Tahniah menang Pizza Hut's contest !!

Hope the year of 2011 will bring a lot of happiness in your life :)

Jom join contest lagi ! :)

Nak ikit adiah ley x..huhu. ;)

ummuabdullahsyaakir said...

Salam,kak...terima kasih sudi nak berkongsi,dah baca entri tu....menag berbaloi dgn usaha yg akk buat....sgt kreatif...tahniah yea.


Moga murah rezeki akk selalu....

gigi rongak said...

tahniah2

nur hidayah isa said...

bestnye menang rm2000. tahniah yer :)

3p4h said...

Wow! Congratz! RM2k for pizza.... huuu....

p/s: Im wondering

Em's Family said...

Salam All

Contest dah tutup yer yang.. :)
Lepas ni punye komen i tak kire yer.. Sorry
Stay tune for the result..

eB ezrin said...

wow, bestnyer... congrats yer... byk tuh >_<

Dyat said...

Salam kak.....

TAhniah ye menang Wang TUnai RM2k..Banyak tu......Akak nk kaki Contest ke?? Jom Fllow dyatnye Blog leh arr share2 contest...hehe
http://dyat86.blogspot.com/

nursalwa said...

wahh bestnya... tahniah..

Melati said...

Hi Sis Mira! This is my first visit after blogwalking =)

Weeehuuu! RM2000 =)))
Congratulations Sis =)

sumimie said...

tahniah yer byk tu

Inspirasi Sha said...

Salam Mira..wah bestnya dpt cheq RM2 ribu tu hehe

Klu dpt rezeki dikongsi2 nanti membiak2 rezeki tu..InsyAllah

First time visit here..salam perkenalan :)

Eriyza said...

Tahniah di atas rezeki sampingan yang anda perolehi.

Salam perkenalan. :)

DarKprinZeSSin said...

CONGRATULATIONS!
I love contests...and I really wish I can win something. Belum ada rezeki lagi :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

nak join jugak!! count me ye..

nurulazham said...

tahniah kak!

Yan said...

ader ruang lg ke tuk saya???

harap masih sempat huhuhu

F.A.Z.Z.I.E said...

sis...u mmg layak pun dpt sbb smua ats usaha u kan.join2 contest smua...contest2 mmg syok kan...kdg2 join,ase tipis je chance for win..tp bile menang je contest ta kire la adiah die kecik2 je,tp confirm excited sgt n mau join manyak2 lg contest...haha btw congrat 4 u...keep up ur effort yaaa

mummymer said...

Hai Fazzie.. itu lah, kalau akak masuk contest, mase akak peruntukkan bukan sikit banyak!! tapi kalau contest Nuffnang ni akak dah ade sikit malas sebab tengok banyak result yang terkejut dan mengejut :) i think u know wat i mean kan..

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez