Thursday, December 23, 2010

The Season of the Witch is Here























Season of the witch











   

6 comments:

Nini D.. said...

2 thumbs up utk akak!..best ;)

Em's Family said...

Thanks :)

Ummi Dania Yasmine said...

cantik eh cartoon ni....:D. I kenal Dibo the Gift Dragon....

mama_umar_maryam said...

yg saye kenal dibo dragon tu je mira..apepon ur entry nih mmg mcm ur signature dah ;)..all d best!

ibu emir said...

Ezna: Mak Mak yang Anak dia tak reti nak kasi can kite tengok cerita lain sure kenal Dibo ni heh :)

Zety:entry ni I buat without any storyboard, I duduk n jadilah entry ni.. Rase I kalau lagi sekali I duduk sure jadi lain pulak

Mama Zharfan said...

beshh meletops entry ni :) mira u guna adobe photoshop ke ni?

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez