Monday, December 06, 2010

Premier screening of 3D Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

... which was held on 1 December 2010...


Anyway, nasib baik for 3D session, the movie started at 8.45pm, kalau normal screening at 9.45 pm, I bet kalau 9.45pm sure I pass je kat orang lain.. sebab

 

yes, this munchkin pun kene ikut same, ingat nak tinggal dengan orang lain?? tak de sape nak jage laa.. so kene angkut sekali.. so the story??
Enough said, Emir sekali dua jer jerit ckp takut, the rest he was ok.. and so in conclusion,  kurang ke-best-an.. no surprise elements, no giler2 punye fighting.. the story telling is not that strong.. i think, for a Hollywood movie, they could done better than this.. 

oh, met WAN for the first time!! dia pun busy dengan anak dia cakap Takut takut.. duduk sebelah jer.. but masing-masing busy entertain anak yang dah restless sebab lame benor cerite ni... 2jam lebih.. maybe we can meet next time ya..
 



   

3 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

x besh ke....ooo...malas nak gi tgk arrr huhu

Wansteddy Tales said...

hhahha... siap ada penonton kat depan syyy syyy kan ktrg. pastu kaki kena pijak pulak adeh :P

Iryani Noor said...

heheheh... boleh la citer tu... aku ngan farid semangat amik midnight kt midvalley isnin lepas... sofia dh tido so tinggal je die kt mak cik2 die =p...

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez