Monday, December 13, 2010

Pengunjung bertuah dari Adyshariz

Mari... goyang sane goyang sini.. lame betul rasanya tak menang mane-mane blog contest.. Bulan November tak menang ape pun.. ok baiklah, macam mane nak menang, masuk pun tidak... Bile angin malas sudah datang, harus bagi laluan dahulu..

Tapi tak pe, bulan November ganti dengan menang Pizza Hut Contest.. ok, baiklah, tak kan highlight lagi menang pasal Pizza Hut.. :D

Jadi mase tengah mengupdate rumah kedua i - MALAYSIA Giveaway.. ternampak lah Contest Pelawat bertuah dari Adyshariz klik dan tengok, agak bagus sebab nombor sudah dekat.. jadi tanpe membuang mase, harus ambil segala inisiatif dan tadaa....


Kesimpulannyer.. 

Sayalah antara pengunjung bertuah itu - mari gelak suke hati..

lepas dah menang, barulah update MALAYSIA Giveaway.. ish ish ish :D





   

8 comments:

Miza Yusof said...

tahniah kak mira :)

*lama tak update. kemana menghilang ? hehehe

Em's Family said...

Salam Miza..

Kak Mira ade jer :) malas malas sikit hehe..

Mama Zharfan said...

congrats mira!!
hadiah cash rm2k from pizza hut tu sgt lumayan wokeh!!! tak menang blog contest pun tak per--cover semua dh tu ;)

mummy_ayu said...

congrats dear!!! bertuah tul plus soooo rajin..

Adyshariz said...

salam mira..

ok done.. thanks joining my small contest..ngehhhee..confirm no ni mira punya..nanti email me detail k..

mama_umar_maryam said...

yeah..agreed with MZ, dpt 2k tu pon pd i,mcm menang setahun punye GA dlm blog..eh tak..2 tahun,hahahahha

Ummi Dania Yasmine said...

Tahniah!!!! ibu emir

Em's Family said...

Suzie: yeah, but rindu jugak nak menang contest.. u memang selalu bertuah

Adyshariz: Thanks for organizing this contest

Zety: rezeki zety.. u tu pointer tinggi.. REZEKI LaGI tu

Ezna: Happy Anniversary to u

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez