Sunday, December 05, 2010

Mickey Mouse Clubhouse: Road Rally


I probably the last person to update this event.. Huhu.. reason being.. wa pu ci tau mane laki i simpan all the pictures.. even the pictures that I finally found pun errr. tak cukup!! Where is the first part Mr. Husband? tarak jumpe woo... 

Anyway, this event was held in the middle of November.. Received an invitation from Sophia Lee and Emir, being the No 1 fan of Mickey Mouse, of course the Ibu excited terlebih..


Actually we did snap alot of pictures, but aaa dunno laa mane laki I simpan..

ACTIVITIES

Ade dua stage activities, the first part was the introduction of safety percaution by Petro Sains staff. She beautifully told the kids what should be done when we are the road. And she also invited some of the kids to the stage to answer simple questions...


Anak sape yer ni... ??


Haa, Ayu tengok anak u semangat!!


and I were so surprised, Emir dalam malu malu dia tu, nak jugak naik stage jawab soalan.. dapat laa pensel dua batang


Yang ni pulak presented by Playhouse Disney.. Hmm. tapi satu lah, i think this show was too long for story telling.. what say you mothers?.. and no background music.. or not mane props used..


Anak Ezna in the picture.. tapi tak nampak muke :)


Anak sape yer??

MEET THE BLOGGERS

Kali ni best sebab I banyak jumpe bloggers yang I betul-betul kenal -


Met Zety - mother of Umar and Maryam for the first time... 


with Kak Ros - the founder of Mom Bloggers Planet as cheerful as always

Penat jer I amik gambar dengan mereka mereka ini.. Ezna, NiaAyu, Shila  Tapi di mana ya gambar-gambarnya Encik Husband??? Telan kah? :p

EMIR, IBU N PAPA


I guess satu satunya gambar Emir pandang kamera.. itupun muke garang!!!


Photographer on that day.. :)


Picture ini adalah courtesy dari Email Sophia.. Emir with Adam (Shila's son).. suke benor Emir main baling baling bende alah tu


Ayu, I amik gambar you erk..Terima kasih..  Anyway, ini goodie bag yang kiterang dapat, tapi tak de la banyak macam ni, Ayu anak ramai, so banyak la dapat :D and baby Amani tu bukan part of the goodie bag hehehe...

Kalau I jumpe gambar-gambar lain, I will update ya!!




   

10 comments:

Syima Emi said...

suka tgk emir.. mmg cute...

Mama Zharfan said...

besh! kalai i ada kat msia, mesti join gak ni hehhehe

AyuArjuna BiGoshh said...

amira- tergelak i baca posting u...hahah semangat benar anak i nak jawab soalan...tapi sebab dia dah besar tu yang melampau beraninya...
amira..nampaklah banyak...anak I kan ramai..heheheh...anyway nice to meet u again...tapi tak sempat nak borak2 lama :)..next time wokehh

ashra said...

bagus la mira n hubby..
slalu ada aktiviti dgn emir wpun sibuk..

kena ikut cth ni.hehe

Ummi Dania Yasmine said...

Best jumpa u!!! alahai emir...cutenyer dier...

mama_umar_maryam said...

fuhh,atlast dpt jugak tgk gamba kite 2,hik3..xpuaskan jmpe aritu?

Iryani Noor said...

wahhh best nyer...
bender2 mcm nie kena dpt invitation ekk??? teringin nk pegi...

Asiah Abd Jalil said...

Mira, actually kan Mira dah lama kenal dengan Zety ni tau.

Ingat tak Kursus Kepimpinan Pengawas kat Sungai Chongkak, tahun 1993? Saya dan Mira wakil sekolah kita, Zety wakili sekolah dia. Kita dah kenal Zety sejak darjah 5 lagi tau sebenarnya!

Em's Family said...

Asiah, ye ke?? serious tak ingat.. Ya Allah small world, i dont think Zety pun ingat, kalau ingat sure dia dah bagi tau dah.... macam mane ASiah all this good memory ni .. i will let her know!!

Em's Family said...

Asiah, ye ke?? serious tak ingat.. Ya Allah small world, i dont think Zety pun ingat, kalau ingat sure dia dah bagi tau dah.... macam mane ASiah all this good memory ni .. i will let her know!!

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez