Thursday, December 30, 2010

GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com

ANNOUNCEMENT: Birthday Husband I jatuh pada 18 January..

Ape kene mengene??

ADAA.....

So, punye lah I pulun main contest itu dan ini, dengan harapan kot kot la ade satu yang boleh terlekat yang boleh relate dengan birthday. Err err, saje kedekut nak keluarkan belanje untuk laki sendiri.. haha jadi.. I memang tunggu Nuffnang's contest.. sekali The Season of Witch punye top prize dia SANGAT lah canggih..

Kalau menang dapat



Punye lah I pulun buat entry tu



5 jam weih I buat.. 5 jam..!!


tapi nasib tak menyelebelahi I kali ni, sebab I cume dapat

 
Nampak tak the arrow, yang tu blogger yang menang.. JELES okeh!! Tapi tak pe, kalah menang adat bertanding...

Lepas tu, TERINGAT Eyriqazz ade buat satu contest yang BEST!! yang boleh kene mengene dengan birthday.. Tapi bile tengok sape yang join........




110 orang !! BANYAK NYER!!! ok lah tolak tambah orang yang bagi komen, but STILL RAMAInyer..

tapi tak pe lah kan.. sebab hadiah yang bakal dapat...


AND
3X RM30 Haven Restaurant Cash voucher
1X RM50 Haven Restaurant Cash voucher
1X RM75 Haven Restaurant Cash voucher


DAH LA HUSBAND I DENGAN I SUKE MAKAN :D

Kalau tak takkan lah I dengan husband I boleh COMEL macam ni...


Laki i tipu duduk belakang I.. kalau tak boleh perut dia yang comel tu hahaha... Peace Papa!!

Honestly, I tak pernah pergi lagi Restaurant ni.. so I tanya laa...

So, I pergi website Haven Restaurant ni..


bukak je website dia.. 

TERUS CARI MENU :p

Belum lagi scroll down.. I dah boleh nampak ape ke bende nyer I, husband I dengan anak I akan order..!!



FISH and CHIP


SHAWARMA CHICKEN


HAWAIIAN CHICKEN PIZZA


TOMYAM FRIED RICE WITH Shrimp

So kesimpulannya dari Western, ke Arab ke Melayu, SEMUA ADA!!!

Ni pemandangan restoren tu...




Dengan gagah nya I cari review pasal restoren ni..

nak tau selanjutnya boleh la ke website yang i dah sertakan sekali

haven-lookout-point
ni waktu malam pulak
So, kalau lah.. i dapat voucher ni...
CONFIRM PAPA YOUR BIRTHDAY DINNER WILL BE HERE !!!! :D

SO..



MACAM MANE NAK BODEK PAPA ALISYA NI :D



ADE TAK MENANG TANPA BERTANDING hahaha...

Anyhow, Im just trying my luck kan... mane tau tersangkut..


UNTUNG UNTUNG

EMIR DAPAT LAH SALMON -- saje gune anak.. kasi muke kesian sikit. mak dia buat buruk pulak kang.. 

Sekian terima kasih :D

Baiklah mahu saya tag

Emy 





    

5 comments:

idasazliana said...

hehehe....itu lah rahsia nye eh...kuat makan! it's ok! both of u are comeeeyyy!!!!! :)

mama_umar_maryam said...

hehehe,semoga eyriqaz cair tgk muke emir ;)..i think u kene ade plan B jugaklah mira,hahaha

Eyriqazz said...

Salam.

thanks join..entry u cukup kreatif..no wonder menang friso last time..hik3....

anyway,thanks again join..teruja...

This is .... said...

kak mira,
nice entry.. tapi, akak salah tag orang.. hihi.. saya ni pemalas nak join contest.. kikiki

ashra said...

hehe.thanks tagging me!
weee..hee..kalu free nti,nyempat lg,kita wat ek.

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez