Friday, December 24, 2010

Gerik's wedding - cousin's wedding Asnol & Laila Part 3 (Lepas Akad Nikah)

Secepat mungkin I akan habiskan entry pasal kawin cousin I ni.. Harus I updatekan sikit sikit.. banyak sedara mara I tunggu nak tengok gambar... ye lah nak tunggu photographer makan berbulan juga kan... 

Ok, lepas kami ke Masjid Jamek Gerik tu, semua rombongan bergerak ke rumah pengantin perempuan yang terletak tak sampai 10 minit perjalanan..

 Sebelum tu.. I bersama dengan adik I yang paling gedik sekali hahaha Mimi - Peace Mimi

 Together with my mum.. actually adik I sorang lagi.. Ainun, tapi Encik Emran kate kamera tak muat masuk dia. ish ish ish..

 Pengantin bersama adik Kak Laila and mak kak Laila

 Rombongan ke rumah pengantin perempuan.. mase ni pengantin jalan laju benor :)

 Dekat atas pelamin...

 Dari kejauhan....

 Budak budak, main game lagi best... Emir bersama "uncle uncle"

 Gambar masa makan :D


 Kuih koci dalam gambar ni SEDAP betull.. lemak berkrim.. 

 With lelaki lelaki Malaya

 Ecu and Wanchu.. ingat nak amik gambar berdua.. sekali tak boleh daaa.. sure ade "handbag" nak masuk dalam gambar punyer :)

 Me with my closest cousin Ani...

 Seperti biase Emir tak mau punye amik gambar.. His red baju telah ditukar.. sebab berpeluh..

 Bersama hantaran untuk bawa balik....

Tamat hari ahad nikah yang jatuh pada hari Jumaat 17 Disember 2010.. Banyak giler gambar.. berhari2 jugak la korang tengok gambar-gambar kawin ni yer.. :)




   

3 comments:

Mama Zharfan said...

suka tgk pic u and ur sis. cun nya adik u hehehhe

mummysyafie said...

congrats to ur cousin dear..

cantik pelamin tu

Em's Family said...

Suzie: jangan... nanti adik kembang tak hingat

MummySyafie: kan.. i pun suke

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez