Sunday, December 26, 2010

Gerik's wedding - cousin's wedding Asnol & Laila Part 6 (the pengantin..)

I rasa ade dua part je lagi untuk I habiskan part by part pasal wedding ni.. then its up to you sedara mara sekalian if you want to take this picture and upload it to your facebook heheh... Kalau i nak letak kat FB.. malas la sikit.. since you all know im not really into Facebook-ing.. :)

 pengantin baru sampai... 

 menuju ke pelamin...

 macam mane pun, pengantin memang cantik kalau pakai baju songket...

 the brown pelamin...

 not too sure ape yang kelakar :)

 dekat meja pengantin...

 paling best, belah kiterang since semua orang sibuk, tak de sape nak duduk makan dekat meja pengantin (our side lah), sekali terpakse lah bagi orang2 muda and my father sorang wakil orang tua... tapi bile bagi orang muda.. tengok lah adik I Shahiran.. tak de control punyer...

 Nampak tak lauk dia...

tapi I cume terliur yang ni saje..tapi kali ni I tak sempat nak makan :(
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


YES I LOVE SOTONG!!!




   

2 comments:

Mama Zharfan said...

yess.. i love sotong too..and i also love udg+ketam hehehhe

Em's Family said...

yeah.. we love seafood senang kate :D

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez