Sunday, December 26, 2010

Gerik's wedding - cousin's wedding Asnol & Laila Part 8 (the guests...)

Actually banyak benor gambar tetamu tetamu yang hadir Emran ambil.. tapi Mira rasa cukup lah banyak ni je kan.. takkan nak ambik 2 ribu tetamu hehe.. kalau nak boleh datang amik dekat rumah kiterang (ni kes nak ajak datang rumah kiterang la ni ) hehehe..

Okeh.. here you go...




















Gambar kat bawah ni ...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Sape yang tau, tau lah kan :)





   

3 comments:

ashra said...

wah mira..sampai part 8 ye.hehe
btw,gambo semua cantik2 + pengantin sgtla comel..+ sukalah pelaminnya..+sotong sambal tu sgtla terliur..hehehe

all n all,sgt meriah..hehe.

mama_umar_maryam said...

wahh minggu ni full with wed's pics lah..tp part sutun tu mmg terliur,hahahah

nolee said...

abang si ani ke yang kawen nih mira?

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez