Monday, December 27, 2010

Gerik's wedding - cousin's wedding Asnol & Laila Part 9 (the familiaa...)

Ok akhirnya kire ni officially last part of this cover up of my cousin's wedding.. :) setelah kebanyakkan tetamu pulang, lagi pun mase ni pun gambar ni dah petang sikit.. dengan semua orang baju sudah berpeluh, muke sudah berkilat.. akhirnya baru lah ade sesi gambar bergambar bersama keluarga.. mase ni serious tak kuasa nak pakai lipstick ke ape.. sebab dah penat haha

 Pengantin lelaki bersama keluarga

 Bersama-sama dengan cousin perempuan... 

 Bersama-sama dengan cousin-cousin lelaki

 Bersama-sama dengan makcik makcik

 Bersama dengan pakcik pakcik

 My family.. tapi tak cukup dua beradik/. baru perasan I block my father haha :) Emir as usual tak mau amik gambar :)

 Ende's family

 Elang's family

 Echik's family

 Echu's family.. missing 2 children..

 With Wanchikma and Yan

Keluarga kembangan!!!!

MAKA DENGAN INI BERAKHIRLAH GERIK'S WEDDING...

SEKIAN TERIMA KASIH





   

3 comments:

mommy nazeef said...

waaa...panjang nyer post pasal wedding nih..sape yg excited ni?pengantin ke...mama emir?hahaha

mummysyafie said...

nic pic dear..nampak macam family yang sporting..

danish said...

best tgok family ni..sporting habis

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez