Sunday, December 26, 2010

Gerik's wedding - cousin's wedding Asnol & Laila Part 5 (majlis sebelah pengantin lelaki)

Akhirnya setelah ditunggu, setelah dinanti, majlis sebelah pihak lelaki berkunjung jua. Sebagai anak sulung dalam keluarga yang melangsungkan perkahwinan, jemputan memang ramai, target dalam 2 ribu.. huhu risau juga, malam sebelum tu siap ade mesyuarat untuk bahagikan tugas siapa buat itu dan ini.. siap ade jadual tugas.. ye lah mane tak nyer memang expect ramai datang..

So, esoknyer memang semua orang seronok. semua orang teruja.. baik yang kecil mahupun yang besar.. masing-masing tahu ape nak buat.. I dengan Ani jadi Floor manager.. 

Elang dengan Ummi.. Ummi ni pandai gubah-gubah hantaran.. bunga pehar cantik Ummi buat..

Gambar yang diambil oleh lecturer Aqilah :).. My husband is her lecturer.. :)

Sempat posing sebelum masing-masing sibuk


Mase ni awal lagi.. boleh borak-borak sebelum masing-masing tak jumpe each other sebab sibuk layan tetamu

 Kat tepi pintu pun jadilah...

Ili, Syiqin and Che Yah di pelamin.. nampak tak bunga pahar tu.. cantik kan..

Ayah I melayan pak sedara ayah I yang datang dari jauh

I just love this color combination

Meja pengantin

Hidangan untuk sebelah pihak perempuan

Ole ole untuk keluarga pengantin perempuan 

Che Yah dan Athirah yang nak mulakan tugas...

Suasana... 

Bahagian untuk bunga telur...

Adik I Ika tukang bagi bunga telur..

Untuk jemputan khas pengantin lelaki

Che Yah antara pemberi bunga telur

Adik laki I, Shahiran, pengapit of the day.. cuak habis mamat ni.. macam dia pulak pengantin ... 

Me with my father and my sister, Ika

Okeh ni baru pra majlis.. akan try upload lagi yer sedara mara sekalian...





   

1 comment:

Mama Zharfan said...

fuh..byk part citer wedding ni hehehe

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez