Thursday, December 23, 2010

Gerik's wedding - cousin's wedding Asnol & Laila Part 1

Memandangkan Encik Emran adalah photographer tak rasmi, make, ramailah sedara mara yang bertanye bilakah tuan punya badan nak upload gambar dekat Facebook atau ape saje saluran alam maya. Tapi jawapan standard Encik Emran... 

"TAHUN DEPAN nanti orang try upload"

Perasan kah anda perkataan TRY?? haaa tau takpe..

Makenyer  lahirlah saya sebagai isteri yang agak baik cuba untuk uploadkan gambar sikit demi sikit. So, sedara mara, pakcik makcik sekalian, Mira upload sikit-sikit ok, bile dah setel semua.. baru Mira upload dalam Facebook pulak..

Kepada rakan rakan sekalian, errrrr layan je lah yer... 

BAHAGIAN PERTAMA

Sebelum ape-ape meh I update gambar hantaran dulu.. So adik adik, kalau rajin sila lah upload kat FB, Kak Long tak letak "Ibu Emir's Album" hehe -- depa selalu complaint malas nak amik kak long punye gambar sebab ade signature bawah tu...

SIAPA PENGANTIN ni??

Asnol & Laila, Asnol cousin I, orang panggil Abang Nol, cousin I sikit je, dan ini adalah perkahwinan cousin yang pertama selepas I dan adik I, kire nyer inilah first time cousin lain kawin selain adik beradik I :)..

Both the bride and the groom is the ex primary school mate at Gerik. Masa pertemukan mereka.. cewah.. Abang Nol i ni orang seni seni sikit.. One day, I should show you their wedding card, I think the first COOL wedding card I have ever seen :) serious...

Baiklah.. back to the hantaran... Inilah hantaran nyer.... Dari Pihak lelaki...

 Jam tangan Tissot

 Bahulu Ikan

 Tempat letak cincin

 Perfume

 Handbag

 Cake
*********
ni WAJIB...



 Mas Kawin

DARI PIHAK PEREMPUAN

Memandangkan Abang Nol I ni amat lah seninya, hantaran pun agak pelik, lain dari yang lain... kiterang ingatkan Kitab ke or sewaktu dengannya.. sekali bile balik rumah baru perasan......

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 *
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

 Ya kawan kawan, The Epic of Hang Tuah is one of the hantaran...

 Berry as part of fruits 

 Barang-barang

 Kasut Converse.. ni pun pelik jugak, tapi tak sepelik Epic Hang Tuah tu lah :)

 Tempat letak cincin

Yang ni pun pelikkkkkkkkkkkkkkk jugak.... 

Photo book


and 

CD lagu lagu lamaaaaaaaaa


takpe, boleh bangkitkan romantis2 sikit kan :)

 Baju


Cake

haaaa yang ni berebut-rebut orang nak amik......


 sebab ade Patchi.. Ferrero tak layan dah hahaha...


Cube teka ni ape pulak... akibat laki i yang sangat nak artistik bile amik gambar ni, I perasan dalam gambar tak de pulak gambar penuh bende kat atas ni.. tahu tak ape dia.....


SIRIH JUNJUNG....

Punyelah tinggi sirih junjung ni.. dapat gambar bunge jer hehehe

bile tengok ni teringat satu email orang forward-forward pasal one friend asked his friend, a designer to draft a poster of his missing cat... heheh... kan kan kan..





   

8 comments:

Mama Zharfan said...

siyes sgt pelikkk heheh tp unik lah :)

Em's Family said...

hehe.. kan tak pernah jumpe pun :)

Emran MT said...

orang tengah bz yang amat lerr... and i never utter/write the word exactly in that annoying form

"TAHUN DEPAN nanti orang try upload"

:x

K-Baby said...

Salam Mommy,
Nak jemput join contest sempena perasmian blog, boleh menangi cute slogan tees untuk your little kid. Thanks ya :)
mykedaibaby.blogspot.com

mama_umar_maryam said...

patchi...wooooo..apekah rasenye???

Mohd Asnol Lob said...

haaa...ni tuan tanah nak ejes sikit. yg Photo Album n CD Lamaaaa tu...bukan la. Tu collectible items. Susah mau dpt. Sigur Ros is a band dr Iceland. Jd kumpul2 semua barang tu (Special Edition Filmiography + color booklet; yg ni kot yg ingatkan photo album tu kan..hehe; & album cd dr 1st - latest sekali).

Hehe...

Mohd Asnol Lob said...

Nak tau camne bunyi nye music Sigur Ros ni, tunggu wedding video nnt. Experimental wed vid. Muahaha....

Ibu Emir said...

tak sabar nak tengok video tu... sure kreatip kreatip element ade dalam tu.. bile nak siap?

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez