Wednesday, November 10, 2010

When a blogger stop blogging...

My life is dull :)

Seriously!! saje je I refrain myself dari blogging padahal hati membuak-buak.. saje test diri sendiri, putus hubungan dengan dunia blogging.. putus hubungan main contest, putus hubungan update MALAYSIA Giveaway... so one word!! RUGI!!!

Mungkin Allah saje nak uji kot, sepanjang mase I berhibernasi, tak de la lame pun, tapi kalau MALAYSIA Giveaway tu lame jugak la, i duduk diam diam malas nak update, tapi mase tu lah ramai benorrrrr tanye untuk buat advertisement kat blog tu.. huhu tapi satu pun dengan berat hati nyer i tak layan hehehe..

tapi entah ape kuasa hari ni, i cakap, kenape i berenti bagi rezeki masuk, I mean tak kisahlah berape ciput pun rezeki tu, but it is still rezeki.. bulan bulan sape nak bagi duit RM100 kan.. kalau main contest, setiap bulan, at least ade satu hadiah yang I akan dapat.. tak ke seronok tu... 

lagi satu, kat mane laa i nak letak gambar yang i amik banyak-banyak kalau tak share dengan orang.. ok anyway, setengah orang tak suke blog, laki i cakap, orang yang suke blogging ni, suke menyibuk hal orang.... which i think it is true also hahah.. tapi at the same time, banyak kawan ok.. kite tak kenal dia pun, tapi nama anak dia, anak dia demam semalam, anak dia masuk hospital.. semua kite tau kan kan.. 

I pun bz sebenarnyer.. sangat stress dengan keje.. but orang kate life goes on.. spare your time with what you love to do..

So, at the end of the day, even though I tak tau la sape suke bace i berleter leter ni, but I know I love blogging..

Sekian terima kasih
Amira :)



9 comments:

Wansteddy Tales said...

entry yg mengusik hariku. bz2 hadap jugak nk komen. sy pn klu da xde mood nk buka post baru pn malas amat. tp mata tu gagal jugak dr xmelihat2 menjengah2 ada ke xde org singgah harini hahhaa

Emran Mohd Tamil said...

:P

Mummy Moon said...

Welcome back! Wish to see more posts to come.

Mama Zharfan said...

finally...horeyyy..welcome back babe!! :) me suka baca bebelan u..teruskan tau :)

mommy nazeef said...

mira, nape tetibe majuk? teruskan berblogging! caiyok!!

mama_umar_maryam said...

fuhh,lega i punye jampi serapah terkena jugak kt u,hahahaha,jgn stop tau,weols ttp setia ;)

This is .... said...

me too.. rasa sunyi kalau tak buat apa dengan blog.. dapat bukak, belek2 gambar anak pun dah rasa syok.. hehe

Heidi Shafiq said...

aku xde bakat berblogging tp sehari x bukak blog rs xbest lak hidup.. adehh..

Iryani Noor said...

babe...
aku rasa sunyi la bile ko tak tulis2 ape2 kt blog ko nih.... buat la entry.. buat la entryy.. sob sob... jgn berenti ekk..

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez