Sunday, November 14, 2010

What did I do when I were away from blogging recently??

Yerp, I were still glued in front of the computer, but watching all my favorite shows.. but unlike others, it was not Hawaii Five O ke, Grey's Anatomy ke, Glee ke, nope nope, 

Semuanyer REALITY SHOWS..

you know rite I love to watch Reality shows, I spent my wee hours catching up with few seasons of






Haha sungguh tak bermanfaat...

and of course yang bermanfaat tu masuk CONTEST lah ape lagi :) but not blogging contest.. saje tukar angin.. but still online contest 

So, i tak de lah merajuk pun huhuhu.. dah tua tua ni merajuk tak de maknenyer







   

3 comments:

mama_umar_maryam said...

yeay..we met yesterday,tp sorry sgt xdpt nk borak byk..dahla i punye suara mcm hape je,huhu..btw,i pon klu dah stick bukak utube nih,xgerak2..

p/s: i wonderlah,mcm ade story something je yg buat u mcm a bit slow in blogging..hmmm...jgn majuk2 lg tau ;)

Em's Family said...

zety: hi zety, nice meeting u yesterday, i pun balik awal semalam, sebab emir lapar, tak makan nasik lagi, sibuk mintak air.. even tak sempat nak cakap sape2 pun.. terus balik je

anyway seriousla, i tak de mende pun nak merajuk, just buat bende lain jer .. hehe.. now im back!!

Mama Zharfan said...

me pun mood tgh merudum bab2 blog contest sbb bz dgn thesis..nak submit awal dec ni..fenin fenin

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez