Wednesday, November 24, 2010

I am a biscuit

sebab kejap ade kejap tak... kejap hilang lepas tu ade balik.. haha, ape nak buat bile mood tengah malas malas ni.. tapi tak de la tak ngadap komputer pun.. sekarang ni, i sibuk control TV hehee sebab currently im watching every single 

ye ye, saya ni peminat sukan jugak.. walaupun im not a sport person but I do enjoy watching any sports game, except angkat berat, boxing, karate do, judo, taekwando, wushu, kayak ke , pendek kate, ape2 sukan yang sedikit boring i kurang la nak tengok..

Nuffnang contest

Anyhow... I tak dapat invitation for Rapunzel - orang kate tak ade rezeki kan. sape yang dapat CONGRATS!! anyway, macam-macam debate orang cakap pasal how Nuffnang judged a contest. I tak nak la elaborate but aaa everyone ade pendapat masing-masing.. I bump into this blog, and maybe you may want to peek what she is trying to say

Ape pun yang pasti, setiap pertandingan ade kalah ade menang, nak nak kalau decision adalah subjektif. Sebab tu ramai organizer suke buat contest LIKE LIKE, lepas tu contest sape paling banyak beli barang, contest sape dapat score paling tinggi in a contest game.. sebab senang.. orang takkan pertikai walau buruk mane pun entry kite or gambar kite kan. 

Macam Qabil Ambak main equestrian, nampak cam boleh menang, tapi ape nak buat orang lain yang menang.. macam lah jugak anak Yusof Haslam menang the Best Director, berapa banyak orang perli-perli dia.. but still the decision is final.. walau keluar i mata darah sekali pun, jarangg kite tengok juri  yang salah kan..
and ape pun.. I dapat tiket tengok Narnia!! I think semua orang boleh dapat since Nuffnang is giving around 100+ free tickets, tak ke banyak tu.. so I hope everyone puas hati Ok..

Demam

Kali ni I batuk dengan sangat lame.. terkokok-kokok batuk.. uhuk uhuk.. susah betul nak baik

Emir

Makin hensem ... hahahhaah

Sekian terima kasih. Lepas ni entah bile pulak nak update kan 





   

7 comments:

Ummi Dania Yasmine said...

hi dear, kalau emir makin handsome, memang pun...i tatak heran ooo. Dia ikut macam u. hehe....waa tgk narnia. best tuh. I mmg tgk Narnia 1 & 2 tuh...

mama_umar_maryam said...

i pulak,mmg takat ni blm penah join mane2 contest nuff2..mcm takut pon ye..rase mcm xyakin pon ye..hahahah,alah..xbaek2 lg ke mira batuk u..i nipon baru nk baik

Mama Zharfan said...

part narnia paling hensem tu me paling suka heheh

i suka entry u psl rapunzel, and i sgttt2 suka entry u psl vaseline...cuma tak de rezeki kot, entahlah..tak tau nak kata apa

Iryani Noor said...

get well soon babe...

btw ko tgk tak team sepak takraw m'sia.. kalko la.. every time derang dpt point, mesti buat juget tah hapa2 derang tu... kekek....

kakyong said...

kakyong pun tak penah join contest nuff.. sebab selalu idea tak mari.., jammed jer pala otak... hahahah....

siannya batuk lama2 ni... ade cuba minum madu... xper sakit ni penebus dosa2 kecil... take care..

ana-kirana said...

tak penah join contest nuff gak
tap kdg2 tu kite tgk mcm sediikit 'bias' pon ada

ashra said...

emir mmg ensem pun..kan kita da chp jd menantu.hehehehehe

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez