Sunday, October 03, 2010

Winners of I Smell Food Giveaway

Dah lame dah hadiah ni diclaim oleh pemenang-pemenang.. mase bulan puasa hari tu lagi, ingat nak letak gambar mase tu, tapi nak tunggu semua winners dah makan makanan masing masing..Except adik Eima sorang ni, tak tahu lah macam mane nak claim hadiah dia.. bukannyer ape, dah berape kali dah email, tapi peliknya, kawasan Putrajaya tempat Eima punyer Precint tu, bukan kawasan liputan Pizza Hut.. Eima, senang lenang nanti, just email Kak Mira ok macam mane care paling senang.. u know my number kan.

Anyway, dua lagi pemenang, Miza dan Kemma, semua  pilih Pizza Hut.. sebab Miza orang Jitra rupanya, Domino tak ade dekat Jitra dan Kemma orang Johor.. Nandos pulak nak Cash on delivery.. tak seronok lah kan, nak bagi hadiah kat orang, suruh orang bayar dulu...

Ni, adik Miza kite punye Pizza - ni entry khas untuk pizza yang Miza dapat http://hayworlds.blogspot.com/2010/08/ingat-lagi-tak-contest-i-smell-food-by.html


Miza order Pizza Thai Seafood and Honey BBQ wings



Yang ni pulak untuk Kemma.. ingat lagi mase tu, i terorder lambat sikit dalam pukul 7 mlm sebab teralat shopping raya.. sian anak-anak Kemma tunggu, pizza sampai dlm pukul 740 mlm, mesti perut dah kenyang bukak puasa.. Link Kemma http://luvyuall.blogspot.com/2010/08/rezeki-11-ramadhan-dr-mummyemir.html


Itulah untung rezeki orang main contest.. :)




 

No comments:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez