Monday, October 04, 2010

September winning..

Bulan September I tak berape bergiat cergas dengan contest, mood tak dak haha.. tapi macam mane pun rezeki masih menyebelahi saya, ada jugak yang saya belum balas e-mail (sebab kene ukur baju tak pandai, haha- yes serious, tak tau), ade yang I baru je malas e-mail. September is musim raya, to me more like bulan makan-makan..

So, jom intai intai ape yang I menang....

From: Syasya's Creative (memang creative!!)
For: First prize winner

I dapat beg ni, seriously, beg ni memang I bawak jalan.. !! walaupun ramai tau kain dari Ikea, tapi lawa kan.. sebab i tak de handbag yang besar so I pakai beg ni jalan raya, senang nak bawak Emir punyer baju seluar semua 

and she gave me this pouch as well!! yang ni buat adik I jeles habis.. jenuh depa mintak I pass kat depa, tak dapek lerr.. since I betul-betul gune beg ni...


 untuk letak Emir punya duit Raya!!! tengok dalam dia.. lawa kan


From: Ziefauzi
For: Lucky draw winner

I dapat shawl yang adik I, cik yah gedik-gedik mintak nak gune untuk raya (I pun amik dari post office one day before Raya) nak nak shawl tu matching ngan baju raya Cik Yah ni..


last last seperti biase, akan merelakan hadiah yang I menang menjadi hak milik kekal mereke-mereke... oh it comes together with this...


Thank you organizers!!!




    

3 comments:

mama zharfan said...

semua hadiah sgt cute :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bestnya menang hadiah!

Em's Family said...

heheh itulah rezeki i bulan puasa :D

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez