Thursday, October 28, 2010

How do you feel when

people talk NEGATIVE about you in their BLOG!!

This is my first time ever experienced this kind of weird people with bad attitude..!! I was shocked at first cos she, yes readers, SHE is the master of TWO faces. Funny babe.. I absolutely sure she has the BEST brain in the whole world and has done the GREATEST job on earth!! BLUWEK Wow!! great great great!! No wonder lah you... - ok I dont want to be that cruel to continue my sentence :D

I am not sure whether she knows my blog or not, hopefully she does!! cos yeah baby, Please get the FACT right before you CURSE other people OK!! and you are seriously IMMATURE!!!!!! SHAME on you!!  I am this close to put your link here, but well, first I dont want to increase your Google Ads income (yes, she doesnt have Nuffnang's account) and why I have to SAVE the unwanted link in my cyber space kan :)..

Enough said, Im laughing out loud reading your blog LOSER ... Do I have to explain why you are such a LOSER.. tak payah lah.. I dont want YOU to get HURT babeh..

Sekian terima kasih..

p/s wasting my time jer posting an entry about a LOSER, I dont know how she LOVES to do this MOST OF the time!!

NEXT ENTRY PLEASE :D




   

14 comments:

Mama Zharfan said...

ish, ada jugak manusia buruk perangai mcm ni yer mira..nauzubillah..

Em's Family said...

ade laa suzie.. macam2 orang kat dunia ni

Wansteddy Tales said...

wa... lagi mira rahsiakan lagi hati ini membuak2 nak tau mira. share2la dgnku yg kepoci ini :P pengalaman wan lagi dahsyat mira. kena attack by phone pastu blog kena hack! sudahnya terkuburlah blog lamaku yg dicintai huhu.... org gini lg kita layan lg menjadi tp ble xdiingatkan lebih lagi jadi2nya.

Em's Family said...

Wan.. tak worth it pun nak tau link dia.. anyway, i dulu pun penah orang hack blog jugak!! bengnag giler, way in 2004, siap bagi email, semua bende kene hack.. sampai sudah tak tau sape orang itu.. :)

AyuArjuna BiGoshh said...

mira...terkezut i....saper yg sgt dengki itu...be careful beb..

AyuArjuna BiGoshh said...

mira...terkezut i....saper yg sgt dengki itu...be careful beb..

Nini D.. said...

Kak Mira...meh bg saya link url dia...meh saya tolong cabai-cabaikan..

Iryani Noor said...

uisyhhh sapa beb... aku nk tau gak
*mode: menyibuk =p..

mmg mcm2 la perangai org kt dunia nie...

ashra said...

nasib baik tak letak link.kalu tak le baca nak nyibuk.keke..

tu la mira..baik blog,baik fb..orang2 tak mature ni,akan bertindak ikut sedap rasa je..tapi,sebenarnya,akn malukan diri sendiri at the end..yang terkutuk tu la yang mengutuk bukan yang dikutuk.haha.

Wansteddy Tales said...

amboi dgn email pn kena hack? siapakah gerangan org berpelajaran tinggi ini? xde kerja nk buat gamaknya smpai sibuk2 menceburkan diri dlm bidang aniaya org lain haih.... ps: org hebat mmg selalu didengki. maknanya mira mmg hebat! abaikan je org2 kurang tenaga dan mental sivik ni :)

mama_umar_maryam said...

whoaa..kdg2 org ade split personalitykan mira? tp mmg weirdo lah that person yg loser tu?ape yg die tulis mira?eei,i plak nek geram!

ana-kirana said...

mira..mai la kite menjoyah..bisik2 kat saya.. :P

Nia said...

takpe, kalau dia ada kata benda tak betul psl Mira, Mira dapat pahala kan.

tapi, kira ok la Mira tak letak link dia semua, kalau tak jadi lain pulak karang..(termasuk la i yg akan terjah blog dia..haha)

BabyBooned said...

dang, org macam ni pun ada!!! u're right, if she's low enuf to do that, she's a major loser alright. no life ke? hang in there mira!! jgn pedulikan org macam nih

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez