Saturday, September 18, 2010

Seafood @ Serkam

orang kate Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tak nampak.. so mase dekat Melaka jalan - jalan raya, singgah la dekat rumah kawan Emran dekat Serkam, mase pergi tu, Emran dah cakap dah, nanti balik singgah seafood kite pergi makan.. dah alang alang lalu kawasan seafood kan...


Macam tau tau je kawan Emran tu, tetibe dia kate nak bawak pergi makan seafood dekat kedai sedara dia dekat Serkam, pucuk dicita ulam mendatang.. 


Ok tapi itu lah, bile pergi dengan group of photographers, huk huk, ape depa cakap langsung la I tak paham.. punyer la technical conversation derang tu, even Kak Uda ni pun photographer jugak, she is a photographer at Kuantan, ni website dia.. http://tintacreative.com/v2/ not only Kuantan, she can travel outside Kuantan too... sorang sorang camera gedabak panjang, I nak keluarkan iPhone amik gambar pun jadik segan hahaha



Emir pulak tido, bile bangun tido tu mak aiii mengada ngada dia bukan main lagi... ni haa nak duduk atas kepala bapak nyer, kalau tengok dia, orang tau la dia ni still anak tunggal lagi hehehe.. anyway.. thank you Kak Uda and husband .. sedappp tempat ni.. lepas ni kiterang tau la mane nak cari seafood yang best..





   

3 comments:

Iryani Noor said...

serkam ekk...
mcm pernah dengar..
jauh tak dr tg kling??
nnt leh ajak member2 aku mkn kt ctu ramai2..

mama zharfan said...

rindu nak mkn seafood

wah, ur son sgt manja yer sbb anak tunggal :) time for a new baby tu mira!!!

Em's Family said...

yani: yer, seperti yang di explain panjang lebar semalam :p

suzie: yes suzie!!! sangat manje!!!! geram kadang2 tu

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez