Sunday, September 12, 2010

Salam salaman Aidilfitri

First of all, mesti ramai yang terkejut dengar berita Datuk Sosilawati yang mati dibunuh, dibakar dan dicampakkan dekat Pantai Morib bersama dengan empat yang lain.. Alfatihah diucapkan kepada keluarga di atas dugaan yang Maha Besar ni...

***********************************

Salam salaman di Aidilfitri.. gambar ni khas untuk Encik Saffuan yang dekat Hull.. :) to other readers.. tengok je la yer...

Dalam banyak banyak gambar Raya, this is the picture I like MOST!!!

Mama and Jiji

Akhir and Mama ...

Mama and me...

Baba and Ainaa

Ainun and Baba.. sorryla gambar I asyik nempek je kat tepi derang ni, ape nak buat.. dah anak sulung, kenalah duduk sebelah orang tua kan.. :D

Mama and Shahiran

Baba and Ika

Ini pun gambar mahal ni.. sebab both of them susahhhhh benor nak communicate :) the last two

Cucu manja.. Mama nak kasik duit raya, buat buat jual mahal...






Gambar raya... tapi ni biase lah gambar raya kiterang takkan lengkap kalau bukan dengan cermin ajaib tu heheeh...








   

   


6 comments:

mama zharfan said...

nak tgk ur pic dgn cermin ajaib hehehe

kirana said...

miraaaaaaa!!!baju kite sama hehehehhe
cuma sy punya kuning+purple..design sama hihihi lawaknya

kirana said...

laa komen awal2 tadi hlang lak

baju mak awk sama ngn baju kite..ahha punya excited nak tulis..

mama_umar_maryam said...

cantek mira ur kebaye ;)

Iryani Noor said...

baju ko nih kejap aku tgk cam biru..
kejap cam kelabu..
sker tgk gambo raya korg..

Em's Family said...

ana: ye ke?? tempat yang same ke beli.. heheh, actually mira yang belikan kat mama mira.. haha.. zety: baju free dari contest :D... yani: kelabu lah

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez