Sunday, September 12, 2010

Salam Aidilfitri 2010.. and I am busy like a bee..

Ok ok.. tak sempat nak blog hopping, tak sempat nak check email, tak sempat nak habiskan keje apatah lagi nak masuk contest.. seriously busy... but I am enjoying to bits...tak nak cerite banyak2, nak tunjuk gambar jer .. :D

gambar family 2010

gambar with adik beradik, tinggal sorang je lagi tak cukup korum...

atok and cucu

my parents

my parents with the only cuc at the moment

adik I and husband yang tengah tunggu hari je nak beranak

I sorang je tak pandang kamera, sebab tengah attract Emir's attention

the two BIG happy couple




   

5 comments:

mama zharfan said...

pic last tu paling best..and cute caption hehhheheh

Iryani Noor said...

aku sker gambo last...
cuteeee =p.....
nway slamat hari ghayer =p..
jemput dtg umah ekk..

kirana said...

punya exocted nk tulis..maksud sy sama baju mak awak

kirana said...

eh mana komen tadi..huhu
repeat : baju mak awk sama baju saya design nya..cuma sy nya kuning+purple hehehe..

ujie said...

Selamat Hari Raya Mira...Maaf Zahir Batin...kirim salam kt ur family ek..

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez