Saturday, September 04, 2010

Our Duit Raya

For us, duit raya is a must... dah orang kasi kat anak kite kan.. anyway, both of us do enjoy giving duit raya, especially when you see the smiles from the kids.. tak banyak pun kiterang allocate duit raya, tengok la macam mane rezeki kiterang and of cos macam orang lain, lagi orang tu rapat dengan kite, lagi tinggi lah nilai nyer kan.. 



So this year, macam tahun tahun sebelum ni jugak, Mr Husband once again akan bertanggungjawab menukar duit raya, cume bezenyer tahun ni, dia dah siap lipat-lipat masuk dalam angpow.. Tapi malangnyer, tahun ni kiterang kekurangan angpow, ade banyak lagi ni tak masukkan...

Ada sape-sape yang terlebih-lebih angpow? 





   

5 comments:

Nini D.. said...

saya ada byk sgt kak....1 envelop besau kawan saya dari CIMB anta...akak mau??

CONNIE said...

nk duet Raya :)

mama zharfan said...

me skip proses tukar duit raya th ni ;)

Em's Family said...

Nini: nak nak angpow, if u tak kisah lah...

Connie: hehehe, hehehe, hehehe, h ehehe, heheh, kalau banyak gelak tu ape tandenyer yer :p

mama zharfan: tapi dapat duit raya in pound best jugak kan :p

Nini D.. said...

uisshh....xkisah pon kak....nnti emel pd saya alamat & hp akak.....esok saya pos gune pos ekspress

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez