Friday, September 03, 2010

My best friend daughter is in the house !!!

Gosh, I am so sleepy, semalam bangun pukul 3 siapkan keje :( tapi still keje tak siap siap, how?? and the best part, I termissed conference call with my partner today!! salah tarikh... so satu pagi tadi tu hati macam tak best, sebab first rasa bersalah, secondly takuttt babe.. tapi lame-lame tenangkan diri sendiri, cakap kat diri sendiri, macam mane garang pun boss I, dia takkan boleh makan I hahaha...

hari ni buka puasa bersama dengan warga fakulti Mr. Husband, yang kenal sorang dua jer.. sorang tu baru je balik phD kat Manchester, macam sekejap jer rasa, padahal dia pergi dah empat tahun.. punyer lah cepat masa berlalu sekarang kan...

Lepas tu balik tu pulak, mule nak balik rumah sendiri, sekali, my  SIL kate nak gune parking, I ok je, laki i terus cakap, tak pe ah cam tu kite balik Kemensah.. nasib la balik Kemensah, sebab Yani mengantar kuih raya kat rumah mak I, paling best... Alia Sofea is in the house...

geram betul tengok si Sofea ni yang tak leh langsung berenggang ngan daddynyer.. 

Geram kan..!!


Yes, Yani is my best friends, mule kenal dari Form 1...... and we are very close sampai sekarang :), Dari Yani, I extend my friendship to Ashra, Yaya, Ina, Eliz... :)





    

9 comments:

Nini D.. said...

kak....tolong gigitkan pipi dia...lengan dia yg berketak-ketak tu...peha dia..jari dia...idung dia utk saya....geram.....gggrrrrr....

zahidah dihaz said...

comel macam anak patung....hehehehe

Along said...

Oh tadi ingatkan Yani tu Ani (Iryani) hihihi

Along said...

Oh tadi ingatkan Yani tu Ani (Iryani) hihihi

mama zharfan said...

best fren u ke ni :) best kan ada best fren :)

Iryani Noor said...

ihik.. ihik...
awuhh malu aku =p..
cpt nyer ko up entry nihh...
diam x diam dh 15thn ekk kiter berkwn.. pastu bdk2 aku pon leh geng ngan ko.. hehehe...

ehh amacam??
ok tak tart tu??
hope u like it..

ann @ hatiberbunga said...

olololo... comelnya..!!
cubit sket pipi tu. ;)

ashra said...

hehe..mmg comel so sofea ni..bam bam cam mama daddynya..
ala,si emir pun sama..ensemmmmmm!

ni dlm ramai2 kawan atas kawan,kalu terbesan,lg pjg silaturrrahim...kan mira.keke

Em's Family said...

Nini: i dah gomol2 dah budak ni hahaha

zahidah: sofea lagi comel dari patung2 hehe

along: i wish!!! :D hai ani, peace :)

suzie: i have three best friends :) and she is one of those

yani: aku bejaga first ngadap emran edit picture ni, lame sunggu :D

ann: cubit banyak pun tak pe . mak dia tak marah punye haha

ashra: ha ah, tak sangke kan.. i think kalau tak sebab blog, i just know ur name je lah

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez