Friday, September 03, 2010

Jom gosok gigi bersama Emir..

Emir nak kate sekarang ni rajin gosok gigi tidak lah jugak, tapi nak kate malas pun tak jugak.. Ikut mood, tapi selalu nyer malam dia gosok, yang dia malas benor nak gosok, masa bangun pagi nak pergi sekolah.. mak dia pun, pagi-pagi kelam kabut kan.. kalau sempat, dia kene pakse lah, kalau tak, halal :D




To all mothers, I nak tanye, macam mane u basuh mulut anak u? Gune air masak ke? sebab kebarangkalian budak budak minum balik air sangat tinggi? or is it anak anak you all besar Emir ni dah pandai kumur? Emir is improving.. dulu dia banyak telan jer..








   

4 comments:

mama zharfan said...

me guna air paip ajer..my lil ariff memang suka telan2 pun air paip tu adoyai

mama zharfan said...

me guna air paip ajer..my lil ariff memang suka telan2 pun air paip tu adoyai

kirana said...

air paip tu jer...saye basahkan tangan saya sambil gosok gigi dia

aiman pon ikut mood...time pagi2 tak gosok..balik sekolah mandi baru gosok..

Em's Family said...

suzie: air paip dekat UK i think bersih lagi kot, kalau kat malaysia ni dengan high klorin ape bagai lagi

ana: mira macam tu jugak , tapi emir ni ikut mood dia, kadang telan kadang tidak

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez