Sunday, September 05, 2010

Dont say that I tak de keje

I memang banyak keje.... serious .. tapi saje je for this month, I nak try update 3 entry sehari.. huhu wat an effort, baru awal bulan banyak la boleh cerite... saje, nak tengok jugak statistik macam mane... and nak tengok is it proven yer kalau orang tu lagi banyak update, lagi tinggi statistik dia... 

Tapi ye la, setiap kali nak update, asyik tanye diri sendiri, nak update pasal ape.. lame - lame i find my blog ni tak berilmiah langsung hahaha.. tapi menarik jugak untuk diri i, lagi banyak i tulis diary, lagi banyak kenangan i boleh simpan...

and kalau u all nak tau, ni semua auto publish haha.. sebab kalau kat office, i memang dedicated sungguh dekat ofis.. actually blogger.com tak boleh bukak pun. setakat nak usha-usha blog orang boleh la.. but sungguh sejak i keje tempat ni memang tak de masa la nak bersuka ria, i cume bernafas jap kalau penat, itupun tak sampai 5 minit... then i jenguk blog blog orang masa lunch hour and tunggu emran amik i lepas office hour... serious, my time untuk internet kat ofis adalah sangat limited... 

tapi the drawback nak buat bende macam ni, mau taknyer i tido lambat.. phew penat jugak... sebab tu bile datang weekend, kalau boleh i tak nak pergi mane-mane pagi tu.. sebab itu je la mase untuk i tido panjang sikit..

till then, thank you for reading my errr.. nagging :D





   

3 comments:

Sitisifir10 said...

ayyohh...bernafas kejap tak sampai 5 minit...time lain tak bernafas ka...fuyyo...tabik spring lah mira..boleh mintak berlakong duyung lepas ni :P

mama zharfan said...

me bila dh start ngajar balik nanti, tak tau ler sempat berblogging ke tak...

Iryani Noor said...

no wonder la bnyk giler entry ko..
aoto publish ekk...
ku pon bnyk entry yg aku hutang lg..
malas nyer nk mengarang..
hehehhe

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez