Tuesday, September 21, 2010

Do u have Twitter's account?

Ok betapa kuno nyer I, but seriously.. macam mane nak gune....


ok ok, i tau i tau.. banyak je button HELP kat serata alam Google tu, tapi malasnyer pulak nak bace, baik bace Income Tax Act lagi bagus hahaha.. pernah sekali trainee kat tempat I, I suruh ajar, tapi sebab I bz, sampai lah budak budak tu habis training, tak sempat la i nak suruh derang ajar kan I..

Walaupun I tak tau gune.. tapi kan tapi kan.. I ade account hahaha.. at least GAYA mesti ade :p.. orang kate ade Twitter account tak, boleh la jawab "ADEEEEEEEEEE".. same lah macam orang ade lesen kerete tapi tak bawak kerete pun hehehe ...

ade sape satu kampung dengan I yang tak reti twitter ni macam mane nak gune ...???





   

8 comments:

Emran Mohd Tamil said...

kite ade akaun.. :P

mama zharfan said...

me sebijik sama mcm u mira!! me bukak akaun twitter sbb nak join contest apa ntah..then me tak sign in pun..then bila ada contest lg suruh tweet, me dh lupa pw tu..sbb memang me tak guna hokeyyy...setakat tweet tu just taip jer kat box tu..mcm taip kat wall FB :p yg lain2 me tak tau :p

ChentaHati said...

kita sekampung laaa... sama je ada acc ada... tapi tak bukak2 smpi lupa pw terus...

Ray said...

Mira..

Twitter ni mcm FB, tp anything u say is only limited to 140 characters. Just about anybody can be your follower, but if u prefer more privacy, u can set it in a way that they have to have ur permission la to become ur follower. Same thing when Mira nak follow sesapa.

It's a good outlet for u to make a quick update of what you're up to, or kalau rasa nak lepas geram tang tang tu jugak without expecting any reply to your status. At the same time, if you follow your friends you can reply to what they say sbb ada reply button


Yg tak bestnya you cannot really display photos or any links you wanna share, for example for photo u gotta upload it in the twitphoto website, sort of like their twin site la.

Ni kira boleh jadik a place for you to syiok sendiri cakap/lepaskan geram/membebel/berleter/berangan or anything la that you want to express heheheh...

kunci said...

takder. sapelah i. pakai talipon baling anjing jer..

shu said...

ade acc, tp x guna2 jgk...

mummy_ayu said...

Mira..kita serupa, tak tau mcm ne nak guna twitter & tak de twitter pun..he he he..bila baca komen Ray kat atas...oo..mcm FB rupanya..dah leh faham la kot..

Iryani Noor said...

samer la weii..
tp sumpah aku tak reti gune..
ngahahahah....

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez