Sunday, September 19, 2010

At Pengkalan Balak

First time mengofferkan diri nak ikut Encik Suami pergi amik gambar sunset.. sudah ku tau, kalau dia nak amik gambar bukan setakat 10 minit, sampai la sun tu balik ke set nya.. nasib baik ade anak sorang , peneman suka dan duka.. hehehe.. so both of us, menghiburkan lah diri sendiri while Encik Suami kasik can dengan dunia dia..


Pergi sane, tak de lah terfikir nak bawak baju Emir, sebab tak terfikir pun nak masuk air, memandangkan orang dah cakap Pengkalan Balak macam tak sesuai je kan nak mandi.. sekali tengok ramai je orang mandi.. Emir pulak, mule mule main kat gigi air.. lepas tu dia dah tak boleh tahan nak masuk dalam air. tu yang dia request jugak nak masuk air. mak nyer pulak, towel, baju spare pun tak bawak.. so ape lagi, bercawat je lah anak aku ni


Mase amik gambar ni, Emran sikit punyer jauh, jerit pun tak dengar, main tangan je suruh dia amik gambar kiterang.. kalau tak suruh, tak de nyer dia nak amik.. nasib baik lens yang boleh amik jauh punyer.. kalau tak gambar kiterang kecik je lah.. Mase ni emir dia sibuk tulis tulis dekat atas tanah pasir tu, and sibuk nak draw a line dari hujung ke hujung.. jauh pulak dia lari lari nak draw a line.. ntah berapa banyak name Emir Ibu Papapa (yes, Emir eje Papa as Papapa) kat Pengkalan Balak ni dia tulis..


salah satu gambar Encik Emran... nak tengok dengan banyak lagi koleksi gambar dia, sila lah singgah dekat Flickr dia. http://flickr.com/drziner





   

4 comments:

Iryani Noor said...

lawa la..
aku mmg sker gambo2 sunset nihh..

ashra said...

cantik gambo hubby mira amik.
btw,lamanye tak gi pengkalan balak..terkenang plak zaman sekolah dulu...hehe

mira,ada komen kat blog mira lagi satu tu.hehe.lambat daaa kita terbaca msg mira..
sowiii..hehe

Em's Family said...

yani: cantikkkkkkkkkk untuk disimpan :p

ashra: takpe, next time mira akan tagging lagi .. :D

mama zharfan said...

awesome!!! bagus hubby u suka amik pics..my hubby..kirim salam ajerlah..nak suruh posing pun payah yg amat :p

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez