Tuesday, August 31, 2010

My August winning - hadiah dapat dalam bulan Ogos

As usual, every early of the month, I will update all the prizes received in the previous month from blogging contest... Jom tengok.. THANK YOU ORGANIZERS :D




Towel
Best Slogan :)

Hadiah ni special sikit, sebab dari UK, Emir bukak je, happy dia sebab towel warna biru, tengok la muke dia senyum senyum, tak bukak lagi towel ni, most probably akan bukak masa balik Melaka untuk raya.. so ni jadi towel Raya :p

Frame
Second prize winner

Seriously, nilah first time menang contest gambar sendiri. huhu selalu menang gambar Emir jer tak pun lucky draw, tak pernah lagi menang sebab gambar sendiri :)

 Candle
From: Cik Gaban (Zety) - http://www.zettyfaraereena.com/
Consolation prize winner

I amik gambar sendiri, Emran kate - "buang tebiat betul" " tak sudah sudah dengan contest" heheh. ok per, at least bini dia tak de lah adore barang kemas ke ape kan :)

Baju Melayu
Semua menang

Baju melayu ni memang betul-betul size Emir, tapi lepas ni agak mencabar jugak lah nak kasik anak laki i pakai baju melayu pink :)


Ni special sikit, sebab ni bukan dari blog contest, ni I just jawab Prudential survey, dapat lah RM30 Jusco voucher.. lepas tu I redeem JCard I, so kire hadiah la kan.. I redeem for satu songkok and Tom and Jerry shoes for Emir. budak2 sekarang semua nak pilih sendiri





    

10 comments:

Nia said...

congrats ya, rezeki kan Mira!

mama zharfan said...

congrats mira :) zharfan punya bj melayu kaler coklat...

Em's Family said...

Nia: rezeki :D

suzie: oh coklat, same theme color i tahun ni .. uhehe

ashra said...

hehe..klakar la hubby mira.btul2,nasib la kita2 bukan type suka emas intan berlian kan..
kalu tak bankrap mereka2 ni

kakyong said...

tahniah.. byk juga rezeki contest

kemma said...

congrats..syoknye tgk..

mama_umar_maryam said...

bj melayu pink,sweeet..hm,rasenye aritu ade gak jwb pru tunye survey,ntah xigt plak..

AyuArjuna BiGoshh said...

grats mira...lps 1/2 budget untuk persiapan raya anak :)..suke ler ngan baju pink itu sgt cute

zahidah dihaz said...

wah...banyaknya hadiah...
ni tambah lagi hadiah a.k.a tag untuk akak...

http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2010/09/jom-join-contest-ku.html

http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2010/09/miss-zahidah-contest-teka-menang.html

Em's Family said...

thanks everyone.. zahidah ni rajin betul tag akak :)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez