Friday, August 13, 2010

Hadiah hadiah dari Giveaway

Kejadian Tuhan adalah macam-macam. Ade yang suke bace blog, ade yang suke berblog and ada yang tak suke langsung. Ikut orang kan.. and talking about orang yang ada blog, ade pulak tu yang cerite pasal anak saje, cerite pasal nak kawin, cerita pasal barang-barang ape nak beli untuk kawin, cerite pasal beauty.. cerita pasal gosip artis and ade jugak orang cerita pasal contesttttttt saje hahaha.. and yours truly is one of them. I rarely talk about being beautiful because I don't think I am up to that standard,  or even honest to say, make up does not really interest me :)

So here I am, updating the prezzies that I have received from just blogging.. those were received in July 10 from my winning through blog giveaways...

Avon Perfume and MAC lipstick
From: Ardini Humaira


2. Perfume and bende wangi (ok I dont know what we call)
From: http://bme-hotperfumes.blogspot.com
Entry: http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/07/i-love-hot-perfume.html

5. Frame and magnet
From: Zahidah http://dihaz17-foryou.blogspot.com
Winning entry: http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/07/contest-miss-zahidah-holiday.html

Thank you organizers!!!
Suke tengok yani, kunci (may I know your blog address??? ) and Zety yang dah naik sakan join contests.. Keep it up :)



7 comments:

nEa FleriDa said...

wahh banyaknya hadiah dye dapat... tahniah2.. ;)

Iryani Noor said...

wii chomel nyer lipstick MAC tu..
hello kitty lg..

aku nie join suke2 je..
alhamdulillah ade skali je menang..
kekekke...
ok la tu kn...
xleh nk kalahkan otai mcm ko..
=p

mama zharfan said...

byk tu hasil blog contest!! berbaloi2 :)

Em's Family said...

nEa: ok la tu, tak de la macam hardcore hardcore yang lain...

Yani: aku tak otai, nanti ko dah biase masuk contest, ko tengok lah sape yang paling OTAI giler2 punyer..

mama zharfan: eleh, dia tu lagi lah.. every week sure dapat parcel punyer

QISFA ENTERPRISE said...

salam... oh... dah ada gambar pun... maaf la x sempat tanya hadiah dah sampai ke belum... sibuk ckit minggu ni...

hadiah chopstick stand tu xda yg rosak kan?

p/s: nama ja chopstick stand tapi leh letak macam2 dalam tu kan...

tahniah... banyak juga hadiah sempena ramadan ni kan... murah rezeki awak...

AyuArjuna BiGoshh said...

hebat :)...
sgt suka itu cookies...

mama_umar_maryam said...

for now,idols i mmg suzie n u la mira,ha3

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez