Thursday, August 12, 2010

Berbuka Puasa at Sushi Tei @ Tropicana with Vouchers :)

Again Sushi for us!!!


ya ya ya!!! We went to Sushi Tei at Tropicana for berbuka puasa, but not yesterday, these pictures were taken last week, mase i buka puasa untuk puasa ganti .. haha kelam kelibut nak ganti puasa last minute.. As usual if we asked Emir, his answer would always be "i want to eat Nasi Jepun"

And for the first time, I ordered Fried Soft Shell Crab which cost at RM15.80


cos usually, I only take soft shell crab on the belt jer..


if not because of this RM120 vouchers, 


I wont order crab at RM15.80 hahaha...

and this is my Emir, who couldnt stand still for me to snap his picture...


How is your second day puasa today?




   

11 comments:

Sitisifir10 said...

kenyang mamam free eks...huhuhu

ashra said...

hehe.mira n family suka tul sushi ek.. =) lagi2 si emir tu ye..
sayangla..kita tak pandai mkn sushi..nak teman hubby tah bile..sian die.keke..

Fieza79 said...

wahh berbuka kat sushi mesti best..tk lalu tekak mkn sushi tp tgk owg mkn cm best je..

Ummi Dania Yasmine said...

sushi sikit2 ok la....not into sushi la kot....he he he

mama_umar_maryam said...

bykk tu voucer sushi,heheh,xpenah lg try soft shell craB tu

AyuArjuna BiGoshh said...

best best....sushi sgtlah best

tiefazatie said...

wah!byknye voucher sis!best2..kalu ifa pun if atry mknan yg ifa rasa susah kalu ifa yg nak kuar duit sendiri..hihi..neway sis..tq yaa..for the wishes..hihi..mmg ramai kawan2 ifa xsngka ifa amik lesen moto gak..hihi..

Em's Family said...

sitisifir10: ha ah, makan free!! :D

ashra: Emir lah yang paling suke, mak pak nyer biase biase je

ezna: i tak sure Emir ikut sape suke makan sushi, before this i tak de lah suka sangat makan sushi pun, mase ngandung dia, ngidam pun tidak..

zety: actually semua sushi i m akan kene ade soft shell crab, itu my attraction..

ayuarjuna: haha, yes yes.. boleh geng..

tiefazatie: ha ah voucher freee...dua kali makan, sekali makan RM60 hinggit.. heheh saje amik mahal2 so boleh kill voucher tu :D

Hamzah Ian said...

bestnye mkn free,,,

mama zharfan said...

tu voucher menang contest ke mira :p

BabyBooned said...

sushi tei sedap eh??? someone told me its great but i tak pernah try. awesome ke?

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez