Sunday, July 04, 2010

Mari menjengah hadiah hadiah dari hasil main banyak blog contests!!

Can I call myself as a contest diva haha... my colleague told me , why dont I negotiate with my husband to be a full time contest participant, - wahh nak je melompat setinggi klcc kalau Encik Suami granted, kan, tapi mustahil itu adalah satu bende pasti. :p Contest kan dapat hadiah, bukan dapat duit, nak hidup bulan-bulan kene cari duit kan kan..

Oklah inilah dia hasil main banyak contest kecil kecilan, kalau contest besar besar punyer big winning, memang sah lah I update dan dan tu jugak hehehe

Kain pasang dari Bandung dari ms Syazila - confirm buat baju raya tahun ni.. heheh


handmade keychain dari Terompah Surau - orang panggil pushy monster yer..???

Keychain dari Nia

Ben 10's remote control car dari Fazdarazat

Ikea's frame dari Sekilass


Too many hehe from Sherry

Tupperware dari Kak Yati



Kerongsang dari Aida

dan
RM5 top up dari Fairy

Usually, I only updated my listing once I received the prize from the contest organizer. But yes, I do encounter those organizer yang langsung tak buat announcement, and senyap terus tak bagi-bagi hadiah Tapi tak pe, rezeki mane-mane je kan, masuk pun suka suka.. but dont be surprised, pasal contest kecik kecik ni pun, ade jugak yang take it serious sampai nak gaduh gaduh.. ish ish ish.. kelakar pun iyer jugak, bukan ke, adat pertandingan, ada kalah ade menang.. cool la kan...
   




11 comments:

Sitisifir10 said...

hoho...tahniah atas semua kemenangan tu hehehe...saya dah malas nak masuk contest semenjak suami tak berapa berkenan saya masukkan gambar dia dalam contest :P takkan nak masukkan gambo sendiri kan?? :D

ashra said...

hehe..miera mmg ad'gud luk' la masuk contest...
next time,suh mira wakilkan je la.keke

jojoe said...

bole tak u bagi tips how to win contest? :D

Em's Family said...

Sitisifir: itulah, perasan jugak you jarang masuk, kalau tak, name u pun antara yang selalu kat celah2 komen contest hehehe.. tak pe, nanti ade mood, leh sambung balik ok.. hehe

ashra and jojoe: no lah, sebenarnyer mira masuk pun banyak giler contest, so mesti ade satu dua terlekat kan.. hehehe

mama zharfan said...

congrats mira :)
hehe samalaah kita..:P kalau big winning rasa mcm nak jumping2 ajer :p small winning pun ok, at least jd cerai and feel good heheheh :)

Em's Family said...

kan kan.. dah tua bangke pun kalau lepas sure tinggi lagi kan kan, sebab happy punyer pasal hahaha

~ Sall said...

wahhh...manyaknye adiah. Tahniah ya. Kongsi sama boleh??

mummy_ayu said...

bestnye dapat banyaks hadiah....congrates dear!!

ms sz said...

hye sis. finally dapat gak kain itu kan. happy when u happy *-* lepas balik Bandung tu, sy order lg kain kebaya itu untuk business. Congrate yeah!

Sekilas said...

hadiah kite bagi tu dh dpt kan? kan?
kalu tak dpt bgtahu yer. nak pi serang post office kat sini.

Anonymous said...

Reads my reviews about male enhancement pills befor your buy male enhancement products that really works and effective to increase your health and better your life. thank you. you can reads this reviews at http://www.male-sexual.com - vimax pills - penis enlargement

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez