Sunday, June 13, 2010

Murah rezeki orang belanje :) - Bamboo Village

Mimi / Ainaa / Anjang - my second sister while waiting for the IPTA result (to continue degree). she works as a marketing exec at her former workplace when she did her training. Ni for properties. So in case you are seeking any properties or selling your property around Ampang, Taman Melawati, Gombak area, you can call her. 

And for her first salary, she belanje all of us at Bamboo Village, it is a new place near to Highland Towers. Besar jugak, heard that, Jalan Jalan Cari Makan dah sampai sini. Anyway, apologize for the low quality of the pictures.

lawa tempat nyer.. 

Shahiran, Me and Mimi with our parents

tambahan with Jiji

Ika yang tak nak amik gambar..

and Emir yang tak nak ambik gambar jugak

Ibu dan bapa

orang yang dapat duit fresh!! hutang tak de lagi, pergi keje bapak hantar.. best sungguh

sebelum makanan sampai

Nyumm nyumm

KAlau tak de ni tak sah lah kan, ini untuk Ibu Emir hehe sotong goreng tepung

satu satu nyer bende yang dapat attract kids

Overall, tempat ni agak mahal :) makanan ok.. tapi untuk family saya adalah tidak cukup walaupun overall spending adalah RM200+  sometimes tak kisah mahal, kalau portion dia banyak, tapi ni tak, sikit jer, macam sotong goreng tepung tu, i think kalau tak silap pinggan tu nak dekat RM30 rasenyer, 10 orang makan, sure tak cukup :) takkan nak order 2 pinggan sotong yang dah RM60 kan.. remember seeing the menu, ikan siakap untuk 4-6 orang makan RM65, kate nyer satu ekor ikan siakap yang besar.. tapi ikan siakap besar mane lah kan...  Itu saja.

and the best part, 2 jag air harge dia adalah RM79.. memang ridiculous lah kan.

The plus point dekat sini, the service is excellent. The waiters will constantly ensure that you get what you want and everything is in order.

Ape pun, the choice is yours, dan yang penting..

 Mimi rock hahaa




   

1 comment:

Iryani Noor said...

tempat die nampak cantik..
tak pernah perasan lak Bamboo Village ni... mahal gak ekk mknan die..
skali sekala boleh la mkn kt sini...
eheheh dh idea nk soh Farid belanjer mamam kt sini time anniversary =p..

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez