Saturday, June 12, 2010

Hanya berada di Los Angeles (mungkin??) :)

Bendera untuk menandakan tempat yang dibenarkan / kawasan mereka mereka yang berhubungan satu jenis. Dengarnya ada dua tempat je yang betul-betul dibernarkan, satu kan West Hollywood, satu lagi di San Francisco.

Tapi sungguh, memang hanya lelaki sahaja yang bersidai. Terlupe nak amik gambar. (buat ape pun kan), memang kawasan mereka-mereka inilah, kalau perempuan lalu kat tempat tu, sure confuse je lelaki lelaki itu


Di hotel tempat yang disponsor tu, setiap malam ade seorang wanita yang hanya memakai bikini akan duduk dalam tempat macam akuarium ni. Kiterang dari Malaysia ni memang la pelik kan, malam pertama kiterang ingat kan, oo memang disediakan tempat terbuka macam tu, tapi the next day pun ade jugak. Bile I nak ambik gambar derang mati-mati tak bagi.

Kiterang tanye, ape fungsi perempuan yang seksi itu, dia kate "itu adalah seni, perempuan itu dibayar untuk bekerja seperti itu", sungguh senang keje dia, kadang-kadang dia bace buku, kadang-kadang tido, perempuan tu akan ade dalam akuarium tu sampai pukul 12 malam.. Mr. Ooi cakap "easy money"

I suruh Adilla konon-konon nak ambik gambar dekat reception.. tapi kene cepat, sebelum derang halau.. tu gambar kabur...


Memang sungguh, selebriti di Hollywood ni tiada privasi, sampai lesen kerete pun orang buat jadi bisnes.. yang ni magnet magnet, tidak la Mira tau macam ni ke rupe lesen kerete kat sane, siap boleh gambar dengan tak skema..


Dengan ini tamatlah cerita saya di Los Angeles secara rasminyer..


5 comments:

ravishingpeacock said...

bestnye trip ke L.A

ashra said...

haha.bes2.

hubby kater,san Francisco mmg tempat gay. siap ada gay parade lg..
yang si minah akuarium tu,sgt la mengujakan.huhu.cam tu pun le wat duit kan..

lesen tu pun bes..hubby kater,no wonder la dlm filem gtu.ingatkan memain.hehe.

syiok ar..tgk culture dorang.syiok nak tau je..betapa open nye dorang ni..
sbb tu la kan,UK nmpk lg manners dari org US ni.

Em's Family said...

ravishingpeacock: paid trip, memang best :D

ashra: memang geli pun ade jugak laa, sebab memang ramaiiiiiiiii giler tau laki2 bersidai..

and perempuan tu, dah la perempuan cun yang dalam tu.. kalau laki sure tak kelip2 mate huhu and agree with you, orang UK proper..

BabyBooned said...

that lady in the bikini is definitely something i'd tell my grandkids about one day ;D

Em's Family said...

why not Gib, amboi amboi terus skip satu generation tu

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez