Tuesday, April 20, 2010

Menjawab Soalan Tax

Wah, bertimbun jugak e-mail nak jawab pasal tax.. Huhu, ambik mase jugak nak balas semua e-mail, rase semua dah terbalas, kalau ade yang saya termiss, cakap yer.. mungkin tak perasan.. tapi rasa dah check dua tiga kali...

Malas nak tulis ape-ape sangat hari ni since I am on MC and emir pun tak sihat.. Ape pun tinggalkan you all with air jus buah-buahan.. dari kiri, mango, dragon fruit juice and durian belanda.. and satu gelas adalah RM2, mane nak carikan kedai yang jual air jus RM2 kat KL ni.. kalau tak kisah duduk tempat yang tak berair cond, and tepi jalan.. boleh ke AMAT Gelas Besar dekat Dato' Keramat, opposite masjid and sekolah..





   

3 comments:

Siti said...

semoga cepat sembuh yer.

Em's Family said...

Thanks Siti :)

liyana said...

chomel + kacak nyer emir.. leh booking wat menantu tak?? ehehe

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez