Saturday, April 03, 2010

Hai Part 2 and American Idol

Tadi ingat malas nak update, tapi cancel... actually banyak bende yang berlaku sepanjang minggu ni...

Pergi Triumph warehouse sale secara tak sengaja mase on the way nak pi office end of last week. pergi pun tak sengaja, tau je la mira ni buta arah.. so berpusing-pusing jugak nak carik Jaya 33 hahaha.. tapi sampai jugak, tau kat Jalan Semangat, tapi tak tau warehouse nyer buat kat mane, nasib nampak banner kate dekat Jaya 33, kalau tak pulang ngan tangan kosong la

penat je amik gambar banya-banyak tapi tak sempat nak update.. anyway.. tak ramai orang pun and harga dari RM10-RM50, memang berbaloi sebab tau la harga Triumph, Amo and Sloggi berapa kan..


dah amik banyak-banyak gambar meh ..Puas hati sebab spent RM158 tapi dapat beli untuk semua mak n adik-adik n of course untuk diri sendiri sekali


Yang kedua nyer bagi sape-sape yang tengok American Idol season ni.. sure tau yang ade contest dari Cimb Prime Plan , kene tengok American Idol, get the password and masuk online challenge. Kalau menang ade rezeki dapat free paid trip to watch Finale American Idol at Kodak Theatre, LA 

and 


GUESS WHAT

my name has been shortlisted to compete with other 20 finalist at eCurve Damansara..Nak dapat ticket ke LA macam confirm tak dapat la kan, sure Mira ni akan jadi orang yang tertua nak compete, mesti budak budak young people ni lagi energetic kan.. 

But I will make sure I dapat RM500 at least hehehe. 

Tapi MALU pun iyer jugak, sure kene perform ikut gaya your idol ke ape.. eeee tak pernah seumur hidup kene perform... but hmmm LA free trip siap bagi pocket money... nak nak nak nak nak.. ok ok i target RM500 tadi right.. I wont tell you what day kat eCurve, malu giler nanti.. hehehe, tapi ape salahnyer kalau ade nak jadi tukang sorak kan.. huhu

Wish me luck..!!





   

3 comments:

unlisted_one said...

uii,..hang biar betol Mira. Target RM500 jerk? hisyk,..tak bleh..tak bleh. kena target nak pegi LA tu jugak. I support u Mira! chaiyok..chaiyok..

P/S : Hadiahnya lambat pos, ampun beribu-ribu ampun ya.

mummymer said...

babe, hadiah tu its ok :)

err cam mane nak ke LA i ni kan pemalu hahaha

BabyBooned said...

i am so jeles sampai hijau menyala muka bila tgk gambar triumph warehouse sale tu... boohoohoo

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez