Tuesday, April 06, 2010

Friso, Nuffnang dan cerite sedih...

First of all, air mate ni jatuh tertumpah bile bace link ni.,,


yes, losing a child is the worst parents nightmare. Walaupun, sekurang-kurangnya sudah pasti ada seseorang menunggu kite di pintu syurga tapi untuk menerima keadaan kite kehilangan anak yang kite pandang, main , gelak ketawa pasti bukan perkara yang mudah. Moga keluarga Arwah adik Dzafri tabah menghadapi dugaan yang berat ni.. Alfatihah..

Dan hari ni jugak akhirnya blog ni di-featured kan dekat Friso's website.. Tapi pelik kenape cek ribu riban (hahaha saje nak bagi tau cek ribu riban :p) Alaa bukan ribu riban besar-besar pun.. tak macam orang-orang lain yang betul-betul ribu riban kan.. cek Nuffnang ni tak sampai-sampai lagi yer.. mau sebulan dah ni dari birthday Mira.. huhu.. usually berape lame yer??






   

4 comments:

Siti said...

hehehe...waaa..tgh tunggu cek ribu riban yer...
tahniah!

shu said...

i read the supermom blog earlier today. sgt sedih. i cried. my son tgk aje, agaknya dia pelik, biasanya dia yg nangis i tukang pujuk, ni dah terbalik.

aih.. ni semua dugaan kan.

unlisted_one said...

maybe Mira kena call diaorg kot..congrats again dear!

tunbegia said...

mak sungguh kaya raya,

salamm,

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez