Tuesday, April 20, 2010

Being approached by NST

Is that amazing?? 


Yes, it is. Received an email from a reporter (I guess) asking me whether I can be interviewed for Life & Times section but speaking on my online Maternity Clothes (Bunting Pelamin) shop.

I replied the e-mail and politely saying that I am no longer actively doing the online shop for about few months. YEs, it is an opportunity to promote my online shop but like an artist, if you dont have any new product to show, better avoid to be on paper-lah kan. 

Maybe next time, next time, next time.. Mane tau kot kot ade orang nak cari orang yang giler bercontest- then it should be me lah kan hehehe.. So speaking about contest, do you know that I will be performing at dot dot dot (tanak cakap, sile tengok tv) this Sunday for that Idol. Kalau menang dapat tiket pi LA, but as I said earlier, I just aiming to get RM500 (pun dah ok).. I seriously will use all the winning + blogging money that I earn to do some deco deco, wardrobe ke for my house.. nak tunggu cukup RM5K..

But on top of that, I just wondering who has raised my name to them ya. Is that you kak ina :)





   

7 comments:

kirana said...

gud luck mira!!
dpt 500 pon byk tuuuu

unlisted_one said...

wala weh,..good luck idol!

kalau boleh target g LA tu,..the sky is your limit!hehe

mommy nazeef said...

gud luck mira!! ko ni mmg giler contest btul..norish tumpang hepi n bangge :)

mommy nazeef said...

gud luck mira!! ko ni mmg giler contest btul..norish tumpang hepi n bangge :)

Em's Family said...

ana: hahaha itulah, banyak tu kan.. sape nak bagi.. Nia: sure budak2 lagi gempak, kite ni mak orang, kene sedar diri sikit hahaha

Norish: ape nak buat, kawan ko sorang ni dah memang minat dia ke situ.. huhuh

Asiah Abd Jalil said...

Ada orang suggest saya to get interviewed by magazine or newspaper... Sebab saya bengong, bersalinkan anak kat macam-macam negeri, dah kira family 1Malaysia dah ni... :-)

Husband - Johor
Saya - Penang
Anak sulung - Kelantan
Anak kedua - Pahang
Anak ketiga - Terengganu
Anak keempat - Kedah
Anak kelima - Melaka

Tapi saya nak tunggu cukup semua 14 negeri satu Malaysia dulu, baru sudi di interview. Aci tak?

Em's Family said...

Asiah. honestly memang keje gile huhuh especially bace yang lahir kat melaka tu. tapi itulah, sangat unik kan..mira nak buat macam tu tapi koleksi tak banyak lagi hehhe

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez