Tuesday, March 09, 2010

Sorry la yer, saya masih cuti and tak bekerja lagi

haha.. I am still on my two weeks "leave". It is so nice to be at home, and do whatever I want especially after sending Emir to school. Dont get me wrong, I love Emir ok, itu adalah harta saya paling berharga, but Im just talking about my ME time ... With this opportunity that I experience, I really wish my online project will happen on this coming May (after my compliance season) and hoping that Mr. Husband will help me to work on the html.

So yesterday, after doing some errands, we went to Tropicana City Mall. Nothing much, in my list I just wanted to buy new coloring book for Emir and new bag which by right I could always buy anywhere la kan, tapi saje nak nyusahkan dan nak memenatkan Mr. Husband..

Ini adalah aktiviti keluarga Encik Emran yer..

Melayan anakku sayang

Kalau ade sepuluh machine masukkan RM1 satu tu, sepuluh laa dia nak.. so everytime we go for an outing, I will ensure that I bring my coins along.. But of course, idak laa dia dapat sepuluh2 kan..sebagai aktiviti wajib pergi Tropicana adalah menghabiskan banyakkk mase dekat Toys R Us.. kasik dia main free :p

 

  

OGAWA massager

Ini adalah aktiviti Encik Husband selepas meluangkan masa mencari gambar burung-burung di Borders. Tengoklah husband yang handsome (handsome per :p) ini bace magazine yang sangat bertauliah, saya pula banyak laa sangat bace gosip.  Dua kali dia pergi urut.. and forced me to try.. hahah.. not bad jugak.. 

 

Makan Sakan

Ini adalah aktiviti wajib!! makan!! We had our dinner at Otak Otak Place, banyak nyer menu sebab ini adalah set for two. RM19 but not inclusive the two drinks. I had Blackcurrant Longan and Mr. Husband had Mango Blended. Tapi otak otak dekat Bagan Lalang lagiiiiiiii sedap!!!! err, bile la nak pergi lagi..

 
Adalah terjumpe dengan...

My cousin ANI hehehe.. :p and this is the second time I ter-met her with her Encik Chenta..








   

3 comments:

unlisted_one said...

pergh,..manyak syiok..

dah lama tak dpt berfree2 mcm ni..

tapi madihah tu kalau bawak, sure kecoh je..huhu

** atie + farid + aisyah ** said...

wahhhhh.... bestnye kalau camni kan... hehehehe

Em's Family said...

ni lepas empat tahun baru dapat rase free macam ni walaupun sekejap jer.. hehehe

atie: bestttttttttttttttttttttt

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez