Tuesday, March 16, 2010

Sila maklum

saya makin susah nak berinternet sebab

1. office baru block blogger, blogspot, gmail, apetah lagi facebook bagai kan.. 

Walaupun ade carenyer, tapi tidak la saya mau amik risiko kan.. Saya budak baru kat sini.

It is just my second day here, and I have been assigned for an advisory, things that super duper difficult to get  during my years at my previous company (cos they already have the chosen one to do with many many reasons why other people couldn't get it). Alhamdulillah


Last Sunday, I celebrated my 28th birthday, takdelah celebrate ape pun, beli kek, pergi Kemensah and having dinner together. Emir was in charged in organizing the event, I mean during the cake cutting session


1. Tolong panggil semua orang turun
2. Atur lilin.. (sangatlah rapat-rapat, sampai Api itu sikit punya memabara)
3. Semua orang tak boleh blow, except Ibu, tapi lepas tu dia mintak jugak
4. Tolong bagi kek dekat semua orang
5. Semua orang tak boleh makan dulu, selagi semua orang tak dapat "cannot eat, wait for everybody" ngan atok nenek dia sekali dia suruh tunggu..


Ye anak saya dah besar.. Gambar ni diambik tepat jam 12 malam 14 March 2010.





   

4 comments:

unlisted_one said...

owh,..office block? kes naya tuh. unless psg kat rumah, baru ok rasanya.

BabyBooned said...

awww tak best la kena block. but what to do, work is work, right. maybe that means u can have a chance to get home earlier to blog..? heee..

good luck with your new job mira!

Syana said...

psss... bwk broadband gi opis... hehehehe

mummymer said...

unlisted_one: pasang kat rumah la tapi kat rumah susah pulak nak main.. banyak sangat peminat

BabyBooned: errr tidak jugak... orang lain yang dapat main...

Syana: tak sompat laa Cheguu

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez